Όλοι γνωρίζουμε ότι στη ζωή δεν μπορούμε πάντα να πάρουμε αυτό που θέλουμε – και οι υπολογιστές δεν αποτελούν εξαίρεση.

Οι υπολογιστές που λειτουργούν με Windows εξακολουθούν να είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα που μπορούμε να αγοράσουμε στις μέρες μας. Αλλά με την ευκρινή αισθητική τους και το φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό τους, η Apple έχει κάνει τα MacBooks της να σκαρφαλώσουν στην κορυφή.

Η εναλλαγή από Windows σε Mac μπορεί να είναι μια λογική απόφαση, αλλά υπάρχει ένα μόνο πρόβλημα: Αγοράσατε ένα πακέτο προγραμμάτων μόνο για Windows. Οπότε τι μπορείτε να κάνετε, να ξεκινήσετε από το μηδέν; Και να σπαταλήσετε άφθονους πόρους και χρήματα; Μάλλον δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Ευτυχώς, ένα πρόγραμμα που ονομάζεται CrossOver 17 προσφέρει έναν τρόπο για να εκτελέσετε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια στον νέο σας υπολογιστή.

Μόλις κατεβάσετε το CrossOver 17 στον Mac υπολογιστή σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε προγράμματα των Windows χωρίς να αγοράσετε άδεια χρήσης των Windows, επανεκκινώντας τον υπολογιστή σας ή επενδύοντας σε κάποια εικονική μηχανή. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε τα αγαπημένα σας προγράμματα στη βάση σύνδεσης Mac και είστε έτοιμοι.

Κι αν έχετε υπολογιστή με Linux, ο οποίος υπάρχει από τη δεκαετία του ’90, το CrossOver 17 έχει και έκδοση Windows σε Linux.

Το CrossOver 17 κοστίζει συνήθως $ 40, το οποίο είναι ελάχιστο όταν σκεφτείτε πόσα χρήματα εξοικονομείτε από το να αγοράσετε ένα νέο λογισμικό. Αλλά για τις επόμενες ημέρες, μπορείτε να το αγοράσετε για $ 19 – αυτό είναι περισσότερο από 50% έκπτωση. Είτε πρόκειται να αγοράσετε ένα νέο υπολογιστή για τα Χριστούγεννα ή αναζητάτε το τέλειο δώρο για το παιδί σας, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία.