Favorite Lock Screen: Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα άλλη μια εφαρμογή κλειδώματος οθόνης για Android και αυτή τη φορά υπόσχεται περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες.

Ο λόγος για το Favorite Lock Screen που αναπτύχθηκε από τη Microsoft Garage και έρχεται με το τυπικό σύνολο χαρακτηριστικών που θα περιμένατε από μια εφαρμογή Android, συμπεριλαμβανομένων ημερήσιων wallpapers, ειδήσεων, γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές και ρυθμίσεις, ειδοποιήσεων και επιλογών αναζήτησης.

Η Microsoft αναφέρει ότι το Favorite Lock Screen μπορεί να προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, δεδομένου ότι παρέχει ταπετσαρίες και ειδήσεις ειδικά σχεδιασμένα για εσάς με υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, συμπεριλαμβανομένων των σπορ, των ζώων, των αυτοκινήτων, των ηθοποιών και των μουσικών.

Η νέα εφαρμογή ενσωματώνει τον Bing και έρχεται με υποστήριξη χειρονομίας, για γρήγορο swipe στο εικονίδιο κάμερας επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε τη φωτογραφική μηχανή χωρίς να ξεκλειδώσετε τη συσκευή.

Το Favorite Lock Screen είναι η τέταρτη Android εφαρμογή που κυκλοφορεί από τη Microsoft μετά τα Next Lock Screen, Tetra Lock Screen και Picturesque Lock Screen.

«Θέλαμε να οικοδομήσουμε μια οθόνη κλειδώματος που δεν προσφέρει μόνο όμορφες εικόνες. Η εφαρμογή μας επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργούν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία με επίκεντρο τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά τους.» δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι βρίσκεται ακόμα στα πρώτα βήματα της οπότε δεν υπάρχει τόσο προηγμένη λειτουργικότητα αλλά, όπως είναι λογικό, όσο μεγαλύτερη ζήτηση υπάρχει από τους χρήστες για την εφαρμογή τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να έχουμε μια πιο αναπτυγμένη έκδοση της.