Η Apple αντιμετωπίζει ακόμα ένα σφάλμα στο νέο της iPhone!

Η εταιρεία εξετάζει αναφορές για ένα σφάλμα που επηρεάζει την ικανότητα του iPhone X να λαμβάνει τηλεφωνήματα, σύμφωνα με το Financial Times.

Το σφάλμα καθυστερεί τις εισερχόμενες κλήσεις να εμφανίζονται όπως πρέπει στην οθόνη του iPhone X. Αντίθετα, οι χρήστες ακούνε τον ήχο του τηλεφώνου τους αλλά δεν βλέπουν τις πληροφορίες ταυτότητας αυτού που τους καλεί ή τα κουμπιά για να απαντήσουν στην κλήση.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο διαδεδομένο είναι το θέμα, αλλά αποδείχθηκε τεράστια ενόχληση για τους χρήστες των οποίων οι συσκευές έχουν επηρεαστεί. Φαίνεται ότι έχει επηρεάσει τους χρήστες του iPhone X τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δημοσιεύσεις στα φόρουμ υποστήριξης της Apple

. Η Apple αναφέρει ότι εξετάζει το ζήτημα, αλλά στο μεταξύ φαίνεται ότι ορισμένοι χρήστες ήταν σε θέση να διορθώσουν προσωρινά το πρόβλημα επανεγκαθιστώντας το iOS χρησιμοποιώντας το iTunes.

Μέχρι τώρα, το ζήτημα είναι το τελευταίο από μια σειρά προβλημάτων που σχετίζονται με το iPhone για την εταιρεία. Η Apple δήλωσε το Σάββατο ότι θα επισκευάσει τα κινητά τηλέφωνα iPhone 7 που επηρεάζονται από ένα πρόβλημα που δεν τους επιτρέπει να συνδεθούν με cellular networks. Πριν από αυτό, η Apple αντιμετώπισε ένα ζήτημα που έκανε το iPhone X να παγώνει σε χαμηλές θερμοκρασίες και να αντιμετωπίσει καταγγελίες σχετικά με θέματα της οθόνης.