Αυτή την εβδομάδα, η Sony αύξησε την τιμολόγηση του PlayStation Vue, μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση που έκανε η AT & T σχετικά με την αύξηση της τιμής της υπηρεσίας streaming DirecTV Now. Η ανακοίνωση έγινε από το επίσημο blog του PlayStation. Η Sony θα εφαρμόσει τις αυξήσεις των τιμών από τις 24 Ιουλίου 2018, μετά από τις οποίες οι συνδρομητές θα χρειαστεί να πληρώνουν 5 δολάρια επιπλέον το μήνα, το οποίο μεταφράζετε σε 60 δολάρια παραπάνω σε ετήσια βάση. Τα πρόσθετα του PS Vue καθώς και τα αυτόνομα κανάλια δεν θα επηρεαστούν από αυτή την αλλαγή στην τιμή.

“Θέλαμε να ενημερώσουμε εκ των προτέρων τους πελάτες μας σχετικά με την επερχόμενη αλλαγή στην τιμολόγηση των multi-channel προγραμμάτων του PlayStation Vue. Από τις 24 Ιουλίου 2018, η τιμή για όλα τα PS Vue multi-channel προγράμματα – Access, Core, Elite και Ultra – θα αυξηθεί κατά $ 5. Οι ήδη υπάρχοντες συνδρομητές θα δουν αυτήν την αλλαγή να ξεκινάει στη χρέωσή τους μετά τις 31 Ιουλίου 2018.”

Χάρη στις πρόσφατες αλλαγές της Sony στην υπηρεσία streaming PlayStation Vue, τώρα είστε σε θέση να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα όχι μόνο από τις κονσόλες PlayStation 3 και PlayStation 4, αλλά και από τη Smart TV, το smartphone, το tablet και τον υπολογιστή σας. Το PlayStation Vue διατίθεται σε τέσσερα πακέτα τιμολόγησης που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα κάλυψης ζωντανής τηλεόρασης, ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αυξήσεις των τιμών, μεταβείτε στο επίσημο blog του PlayStation ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

PlayStation