Η ομάδα Hyper της εταιρείας Sanho, μόλις ανακοίνωσε το Hyper Juice, το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δημιουργών του, είναι το πιο ισχυρό power bank USB-C παγκοσμίως. Η Hyper δηλώνει επίσης ότι το power bank των 27.000 mAh, είναι το πρώτο στον κλάδο που υποστηρίζει το 100W USB-C Power Delivery 3.0 Profile.

Η μπαταρία διαθέτει 60W USB-C Power Delivery 3.0 profile και θύρα 8W USB-A Qualcomm Quick Charge 3.0. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, η μπαταρία είναι σε θέση να παρέχει 130W συνολικής ισχύος από τις τρεις θύρες της.

Με φορτιστή των 100W USB-C, το power bank HyperJuice θα χρειαστεί μία ώρα περίπου για να φορτιστεί πλήρως. Με φορτιστές των 60W θα χρειαστούν δύο ώρες για να φορτίσει το προϊόν.

Η συσκευή, η οποία έχει βάρος μόλις 550g, μπορεί να φορτιστεί ενώ η ίδια φορτίζει άλλες συσκευές ταυτόχρονα. Η Hyper έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα βίντεο που δείχνει τη δυνατότητα φόρτισης του HuperJuice φορτίζοντας ένα 15-ιντσών MacBook Pro στα 100W και ένα 13-ιντσών MacBook Pro στα 60W και ένα iPhone X στα 18W, όλα ταυτόχρονα.

Το gadget που ξεκίνησε από το Kickstarter, έχει τιμή εκκίνησης $ 149 έναντι της αναμενόμενης λιανικής τιμής των $299, σύμφωνα με την εταιρεία. Το HyperJuice θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί και επίσημα από το Νοέμβριο του 2018.

Η ομάδα Hyper της Sanho Corporation είναι γνωστή για την παροχή αξεσουάρ για την Apple και στοχεύει κυρίως σε φορητές συσκευές, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και συνδεσιμότητα.