Εάν είστε από τους χρήστες που αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν το Samsung Music στη Galaxy συσκευή τους, αυτή η νέα ενημέρωση σχεδιασμού ίσως να σας πείσει να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή. Εξάλλου η Samsung δεν σας δίνει τη δυνατότητα να τη διαγράψετε, οπότε γιατί να μην τη δοκιμάσετε;

Η νέα ενημέρωση του Galaxy App προσθέτει ένα σύνολο αλλαγών. Ξεκινώντας από το interface, ο σχεδιασμός φέρνει απλότητα στο Music app της Samsung. Ο νέος σχεδιασμός καρτελών σας επιτρέπει να μετακινείστε γρήγορα ανάμεσα στα αγαπημένα, playlist, κομμάτια, άλμπουμ και πολλά άλλα.

Εκτός από την μινιμαλιστική εμφάνιση, στη νέα εφαρμογή Samsung Music προστίθεται επίσης μια καρτέλα Spotify. Ενώ η εφαρμογή δεν συνδέει τις δύο εφαρμογές, θα λαμβάνετε προτάσεις για τις λίστες αναπαραγωγής σας και πληροφορίες σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες.

Δυστυχώς, η ενσωμάτωση αυτή είναι μόνο επιφανειακή. Κατά την αναζήτηση τραγουδιών στην καρτέλα Spotify

, η εφαρμογή Samsung σάς μεταφέρει στην επίσημη εφαρμογή του Spotify.

Φυσικά, η ενσωμάτωση του Spotify έχει βασική προϋπόθεση η υπηρεσία streaming να είναι διαθέσιμη στη χώρα που μένει ο χρήστης. Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται μια καλή αρχή για τη μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση της Samsung με την Spotify, η οποία ανακοινώθηκε στην εκδήλωση Samsung Galaxy Note 9.

Το Samsung Music v16.2.14.14 εισάγει επίσης τη λειτουργία crossfade. Ένα χαρακτηριστικό που οι οπαδοί της Samsung ζητούν εδώ και πολύ καιρό, ενσωματώνεται τελικά στη νέα ενημέρωση. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τη μουσική που παίζει να σβήνει σταδιακά μόλις κλείσετε την εφαρμογή, αντί διακόπτεται απότομα.

Μπορείτε να κάνετε λήψη της νέας εφαρμογής Samsung Music από το Galaxy Apps. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το app APK από εδώ.