Η Microsoft έχει αρχίσει να λαμβάνει προπαραγγελίες για το Razer Phone 2, καθώς η εταιρεία επεκτείνει τη σύνθεση των συσκευών Android που είναι διαθέσιμες στο Microsoft Store.

Ο τεχνολογικός κολοσσός είναι πραγματικά αφοσιωμένος στο οικοσύστημα Android και πολλές άλλες συσκευές είναι ήδη έτοιμες προς πώληση από τα καταστήματα λιανικής και online.

Το Razer Phone 2, το οποίο ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, μπορεί να γίνει προ-παραγγελία από τη Microsoft για 799 δολλάρια, με ημερομηνία λανσαρίσματος που έχει οριστεί στις 22 Οκτωβρίου. Η συσκευή διαθέτει οθόνη UltraMotion των 120Hz, είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 και διαθέτει 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB.

Η Microsoft διαθέτει επίσης την πρώτη γενιά Razer Phone για 699 δολλάρια και αυτή η συσκευή είναι ήδη σε απόθεμα, οπότε η παράδοση της γίνεται ταχύτερα από τον διάδοχό της.

Εκτός από τα δύο μοντέλα Razer Phone, η Microsoft σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε τις τελευταίες γενιές κινητών της Samsung, όπως το Galaxy Note 9 και τα Galaxy S9 και S9 +. Το Galaxy Note 8 παρατίθεται επίσης στην επίσημη σελίδα του καταστήματός του, αλλά επί του παρόντος χαρακτηρίζεται ως εκτός αποθέματος.

Η Microsoft χρησιμοποιεί αυτές τις συσκευές Android για να προωθήσει τις εφαρμογές της που έχουν κατασκευαστεί για το λειτουργικό σύστημα της Google, όπως το Microsoft Launcher, το Cortana και η σουίτα παραγωγικότητας του Office.

Η Microsoft έχει γίνει ένας μεγάλος υποστηρικτής του Android και του iOS, ειδικά μετά την εγκατάλειψη των Windows 10 Mobile. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να κάνει όλες τις εφαρμογές της διαθέσιμες παντού, ειδικά καθώς οι τελευταίες τάσεις δείχνουν μια μαζική μετάβαση προς κινητές συσκευές.

Δεδομένου ότι η ίδια η Microsoft δεν είναι βασικός παίκτης στα λογισμικά κινητών συσκευών η επιχείρηση δεν έχει άλλη επιλογή παρά να επενδύσει σε Android και iOS και η πώληση συσκευών από άλλους κατασκευαστές αποτελεί μέρος αυτής της στρατηγικής.