Facebook: Έκανες ένα τυπογραφικό λάθος; Συνειδητοποίησες ότι είπες χαζομάρα; Είπες κάτι ενοχλητικό; Χάζευες μια παλιά συνομιλία και κατά λάθος έστειλες ένα thump up; Μην ανησυχείς, μπορείς να διαγράψεις αυτό το μήνυμα στο Facebook, αλλά πρέπει να το κάνεις γρήγορα!

Κάτω από την ενότητα  “What’s New” στην έκδοση 191.0 του Messenger στο Apple App Store, θα βρείς ένα “Coming soon” section το οποίο μας προϊδεάζει για τον ερχομό ενός νέου χαρακτηριστικού.

Ποιο είναι αυτό το νέο χαρακτηριστικό, λοιπόν;

Μπορείς να αφαιρέσεις ένα μήνυμα από το chat μετά την αποστολή του. Αν στείλεις λάθος φωτογραφία, ένα άκυρο μήνυμα ή ένα screenshot στο άτομο που δεν έπρεπε (όλοι το έχουμε κάνει), μπορείς να το διορθώσεις εύκολα αφαιρώντας το μήνυμα μέσα σε δέκα λεπτά

από την αποστολή.

Πρέπει όμως να παρατηρήσεις το λάθος αρκετά γρήγορα  για να το διαγράψεις οριστικά από τον κόσμο των social media. Αυτό το χρονικό όριο φαίνεται απροσδόκητα σύντομο, ωστόσο, δεδομένου ότι η εταιρεία δίνει στους χρήστες του WhatsApp έως και μία ώρα για να διαγράψουν μια φωτογραφία.

Το χαρακτηριστικό ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο, ακολουθούμενο από δοκιμές μέχρι τον Οκτώβριο. Όταν κυκλοφορήσει η έκδοση 191.0 του Messenger, θα εμφανίζεται μια επιλογή για 10 λεπτά πάνω από το μήνυμα “Delete Message” που θα λέει “Unsend Message”.

Εάν περάσουν τα δέκα λεπτά, τότε, λυπάμαι το κακό έγινε. Good luck…