Ποια Oscars και ποια Golden Globes; Τα βραβεία για τα οποία ενδιαφερόμαστε πραγματικά δεν είναι άλλα από τα Google Play Awards! Όπως κάθε φορά που πλησιάζουμε το τέλος του έτους, η Google έχει αρκετούς τρόπους για να τιμήσει τις καλύτερες εφαρμογές που προσφέρει. Δίνεται λοιπόν η δυνατότητα στους users να ψηφίσουν όχι μόνο τις κορυφαίες για τους ίδιους εφαρμογές αλλά και top παιχνίδια και λατρεμένες ταινίες, μέσω του Play Store!  Η ψηφοφορία ξεκίνησε από σήμερα και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σύμφωνα, με την Google οι νικητές κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθούν στις 3 Δεκεμβρίου 2018.

Είναι ώρα λοιπόν να ετοιμαστούμε, καθώς οι υποψηφιότητες για το 2018 έχουν ήδη ανακοινωθεί! Ως συνήθως, υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες:

  1. Best App
  2. Best Game
  3. Best Movie

Η σύντομη λίστα για την καλύτερη εφαρμογή (Best App) περιλαμβάνει μία μίξη από σταθερά αγαπημένα apps, όπως είναι τα Pandora

, Wish και Tinder, όπως και κάποια όχι τόσο δημοφιλή που ενδέχεται να μην έχετε ακούσει ή δει ποτέ.

Στην κατηγορία των καλύτερων παιχνιδιών (Best Games) θα βρείτε τα γνωστά και αγαπητά σε όλους, Pokemon Go, Final Fantasy XV και το αναπόφευκτο PUBG Mobile.

Οι επιλογές για την επόμενη κατηγορία, δηλαδή των καλύτερων ταινιών περιλαμβάνουν συγκεκριμένες ταινίες, όπως την Isle of Dogs του πολύ ιδιαίτερου σκηνοθέτη Wes Anderson, την αμφιλεγόμενη ταινία Ready Player One και τα blockbusters κωμικά βιβλία Black Panther και Avengers: Infinity War.

Πώς θα ψηφίσετε το αγαπημένο σας;

Ανοίξτε το Play Store στο smartphone σας και εκεί υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα ψηφίσετε. Επίσης, φέτος είναι εφικτό να ψηφίσετε και μέσα στην εφαρμογή Google Play! Να διευκρινίσουμε μόνο πως ανάλογα με την τοποθεσία και χώρα που βρίσκεστε, οι λίστες και οι κατηγορίες διαφέρουν.