Σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα δεκαπέντε Stocking Stuffers, τα οποία θα ενθουσιάσουν οποιοδήποτε άτομο που αγαπά την τεχνολογία.

Σίγουρα έχετε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που αγοράζει πάντα καινούρια και πρακτικά gadgets. Μπορεί να αποδειχτεί αρκετά δύσκολο να βρείτε ένα δώρο για τέτοια άτομα, όμως εμείς θα σας δώσουμε αρκετές επιλογές. Για τα άτομα που ήδη έχουν μια smart συσκευή στο σπίτι, όπως Amazon Echo, Google Home, Apple Home Pod, υπάρχουν αρκετά accessories για να τους κρατήσετε απασχολημένους. Για παράδειγμα, γιατί να μην τους δώσετε έναν τρόπο να κρατήσουν όλες τις συσκευές τους καθαρές με ένα gadget που θα καθαρίσει το smartphone τους ενώ αυτό φορτίζει;

Υπάρχουν πολλά gadgets και accessories που θα ενθουσιάσουν κάθε tech geek. Αφήστε την αναζήτηση συγκεκριμένων gadgets και ελέγξτε τα πιο τέλεια και πρακτικά stocking stuffers που ακολουθούν.

  1. Ένας πιο έξυπνος τρόπος να παραμείνετε ενυδατωμένος: Το συγκεκριμένο ενεργοποιημένο Bluetooth Hidrate Spark 2.0 Smart Water Bottle σας υπενθυμίζει να πίνετε νερό όταν λαμπυρίζει και ανιχνεύει την καθημερινή ποσότητα που καταναλώνετε μέσα στην εφαρμογή.

 

2. Fitness tracker για το κατοικίδιο σας: Ανιχνεύστε τη δραστηριότητα του κατοικιδίου σας, τον ύπνο του και τη γενική υγεία του με το FitBark Dog Activity Monitor.

3. Ένας τρόπος ανίχνευσης των πραγμάτων σας: Όταν κολλάτε ένα Tile στο τηλέφωνό σας, στον υπολογιστή σας και αλλού, μπορείτε να τα εντοπίσετε χρησιμοποιώντας το GPS και κάνοντάς το δαχτυλίδι.

4. Ένας καλύτερος τρόπος να κρατήσετε τα gadgets σας καθαρά: Καθαρίστε το smartphone σας όσο το φορτίζετε με το PhoneSoap. Χρησιμοποιεί UV-C φως για να σκοτώσει τα μικρόβια στο τηλέφωνο, κλειδιά, πιστωτικές κάρτες και άλλα.

5. Φορητός εκτυπωτής φωτογραφιών: Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες απευθείας από το κινητό σας με το HP

Sprocket Portable Photo Printer.

6. Φορτιστής all-in-one: Κρατήστε το τηλέφωνό σας, το Apple Watch και τα Airpods σας φορτισμένα με το BEACOO Charging Stand Dock Station.

7. Ένας τρόπος να κρατήσετε τα καλώδια οργανωμένα: Σε αυτό θα σας βοηθήσει το SILK Cable Wrangler.

8. Ένας τρόπος να ξεκινήσετε το χτίσιμο του smart home: Με τη φωνή σας χρησιμοποιείστε το Amazon Smart Plug για να ελέγξετε τις συσκευές στο σπίτι σας.

9. Συλλέξτε μικρά αντικείμενα μαζί: Το Airpods accessories Set περιέχει μια θήκη keychain και ακουστικά του αγαπημένου σας χρώματος.

10. Μια οδοντόβουρτσα υψηλής τεχνολογίας: Το Quip έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει την οδοντόβουρτσά σας χωρίς να έχει ογκώδεις φορτιστές.

11. Ένας εύκολος τρόπος φόρτισης του τηλεφώνου σας: Φορτίστε το τηλέφωνό σας με το Qi Wireless Fabric Charging Puck, το οποίο είναι τέλειο για το γραφείο σας ή κομοδίνο σας.

 

12. Αυτό το temperature-controlled mug: Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας με το Ember Mug για να κρατήσετε το ρόφημά σας στην τέλεια θερμοκρασία.

13. Μια διαφορετική θήκη τηλεφώνου: Κρατήστε το τηλέφωνο προστατευμένο από χτυπήματα με το Casemate, το οποίο περιλαμβάνει μια ποικιλία από χρώματα και στυλ.

14. Ένα ιδιαίτερο power bank: Φορτίστε το κινητό σας με αυτό το αστείο Unicorn Portable Power Bank, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για ταξίδια.

15. Ένας τρόπος να κάνετε unplug: Χρησιμοποιήστε το Muse για να ανιχνεύσετε τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και να τον χαλαρώσετε με ήχους καιρού.