Αν δεν έχετε έναν φίλο στο Instagram ο οποίος έχει αφιερωθεί στο να σας βγάζει κολακευτικές φωτογραφίες, πρέπει να ελπίζετε ότι κάποιος φίλος σας ή και άγνωστος θα σας βγάλει μια καλή φωτογραφία. Για να βεβαιωθείτε ότι αποτυπώνουν ακριβώς αυτό που θέλετε, μπορείτε να δοκιμάσετε την χρήση του SOVS (που σημαίνει “SomeOne Very Special”), μια παιχνιδιάρικη κορεάτικη εφαρμογή φωτογραφιών που σας επιτρέπει να δείχνετε στους ανθρώπους πως θέλετε να τραβήξετε την φωτογραφία σας.

Το concept είναι απλό: μπορείτε να επιλέξετε από ένα μενού με λευκά περιγράμματα που απεικονίζουν διάφορες πόζες, στη συνέχεια, δίνετε το τηλέφωνο σας σε αυτόν που θα σας φωτογραφίσει για να τοποθετήσει το είδωλο σας πάνω στο περίγραμμα που επιλέξατε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα τετράγωνο ή σε ένα στιγμιότυπο 3: 4 και μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μέγεθος των περιγραμμάτων και να τα μετακινήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Τα περιγράμματα μπορούν είτε να εμφανιστούν στη ληφθείσα φωτογραφία είτε απλά να χρησιμοποιηθούν ως οδηγός και να εξαφανιστούν όταν ληφθούν.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις της εφαρμογής, οι οποίες είναι δυστυχώς μόνο για iOS

προς το παρόν: Το SOVS κοστίζει 99 sent και προορίζεται να χρησιμοποιηθεί όταν θέλετε ένα σόλο στιγμιότυπο και το SOVS2 είναι δωρεάν και έρχεται με μερικές καινοτόμες θέτει για ομαδικές φωτογραφίες. Φυσικά, υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής σε περίπτωση που θέλετε να ξεκλειδώσετε μερικά από τα πιο τολμηρά πακέτα.

Είναι αναζωογονητικό να βλέπετε μια εφαρμογή φωτογραφιών στα “top apps charts” (έγινε το νούμερο ένα στα Photo Apps στην Νότια Κορέα, όταν για πρώτη φορά έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι και εξακολουθεί να είναι πολύ δυνατό) που δεν είναι αφιερωμένη στην υπερδιήθηση των ζωντανών προβολέων από το πρόσωπό σας , αλλά αντ ‘αυτού, προσφέρει μια απλή λύση σε ένα κοινό πρόβλημα.

Είναι κάπως ενοχλητικό; Σίγουρα! Αλλά θα κάνει τη δουλειά; Πιθανώς ναι! Έτσι σταματάτε να ντρέπεστε και δίνετε το τηλέφωνο σας σε έναν ξένο για να σας βγάλει μια ωραία φωτογραφία. Εντάξει στην αρχή θα το κοιτάξει λίγο με απορία αλλά θα βγει σίγουρα μια ωραία πόζα.