Πολλοί άνθρωποι θέλουν να ασχοληθούν με το σχέδιο ή τη ζωγραφική αλλά λίγοι τα καταφέρνουν. Χρειάζονται ειδικές σπουδές ή πάρα πολλές ώρες εξάσκησης, πολλή προσπάθεια ή απλά ταλέντο. Ωστόσο, δεν είναι όλοι γεννημένοι ζωγράφοι. Τι μπορεί όμως να γίνει με εκείνους τους ανθρώπους που το θέλουν πολύ αλλά δεν τα καταφέρνουν; Οι αρχικές προσπάθειες στο σχέδιο και τη ζωγραφική μπορεί να είναι αποθαρρυντικές. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο σχέδιο. Αυτό το κάτι είναι το LED Tracing Pad.

Το LED Tracing Pad είναι ένα πολύ έξυπνο και βοηθητικό εργαλείο. Αποτελείται από μια ακρυλική επιφάνεια, η οποία διαθέτει ένα φως από πίσω. Η διαδικασία είναι απλή. Ανάβετε το φως, παίρνετε την εικόνα που θέλετε να σχεδιάσετε, την τοποθετείτε κάτω από την ακρυλική επιφάνεια και τοποθετείτε το χαρτί στο οποίο θα σχεδιάσετε από την πάνω πλευρά. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ τριών διαβαθμίσεων φωτισμού.

Το LED Tracing Pad είναι πολύ χρήσιμο για αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο σχέδιο και τη ζωγραφική γιατί μέσω της «αντιγραφής» βοηθάει τους νέους σκιτσογράφους να μάθουν κάποιες κινήσεις πιο εύκολα. Επίσης, μπορεί να είναι χρήσιμο για εκείνους που ξέρουν να σχεδιάζουν αλλά θέλουν μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η τιμή του LED Tracing Pad είναι 49,99$, αλλά αυτή τη στιγμή μπορείτε να το βρείτε στα 25$.