YAHOO MAIL DOWN: Το Yahoo Mail είναι εκτός λειτουργίας σήμερα το πρωί σε μια μεγάλη διακοπή που φαίνεται να επηρεάζει εκατοντάδες χρήστες. Παρακάτω θα δείτε μερικές ενημερώσεις σχετικά με το θέμα από το πρωί της Πέμπτης μέχρι τώρα.

UPDATE ΔΥΟ: Το Yahoo Mail είναι εκτός σύνδεσης για περίπου δύο ώρες.

Η Downdetector υπηρεσία εξακολουθεί να καταγράφει πάνω από 4.000 αναφορές από τους πελάτες που επιμένουν ότι η υπηρεσία δεν λειτουργεί κανονικά.

Πολλοί χρήστες του Yahoo Mail εξακολουθούν να αναφέρουν στο Twitter για τη διακοπή.

Αυτήν τη στιγμή δεν είναι σαφές πότε θα αντιμετωπιστεί η δυσλειτουργία.

UPDATE ONE: Το Yahoo Mail αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και μια ώρα τώρα.

Η αμερικανική εταιρεία έχει πλέον αναγνωρίσει την δυσλειτουργία που μαστίζει την ιστοσελίδα της και το email client.

Σε μια αναφορά, είπε: «Μπορεί να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η κορυφαία προτεραιότητά μας τώρα είναι να τα επιδιορθώσουμε άμεσα. Εκτιμούμε την υπομονή σας.»

ΑΡΧΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το Yahoo Mail είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανταγωνίζεται το Gmail και το Outlook.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί φαίνεται ότι το Yahoo Mail αντιμετωπίζει σοβαρή διακοπή. Η Downdetector υπηρεσία έχει καταγράψει πάνω από 4.200 αναφορές από χρήστες που επιμένουν ότι το Yahoo Mail δεν λειτουργεί σωστά. Το 66% από αυτούς λέγεται ότι προέρχονται από χρήστες που έχουν πρόβλημα να συνδεθούν με το Yahoo Mail.

Περίπου το 25% δήλωσαν ότι έχουν πρόβλημα με την ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ηνωμένο Βασίλειο και ορισμένες περιοχές στην Ασία έχουν πληγεί περισσότερο από το πρόβλημα του διακομιστή.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο SecNews.