Ο Ian Malcolm στο Jurassic Park είχε αναφέρει «…οι επιστήμονες σας, ήταν τόσο απασχολημένοι με το αν μπορούν ή δεν μπορούν, που σταμάτησαν να σκέφτονται αν πρέπει». Ο YouTuber Napabar προσπάθησε να συνδέσει ένα Apple Watch με ένα παλιό Iomega Zip Drive και ίσως έπρεπε να έχει λάβει υπόψη του αυτή τη συμβουλή πριν προσπαθήσει. Βέβαια τελικά, τα κατάφερε.

Η Iomega είναι γνωστή για τους μεγάλης χωρητικότητας disk drives της από τα μέσα μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’90 (100MB ήταν τερατώδες για εκείνη την εποχή), η οποία σταμάτησε ξαφνικά τη λειτουργία της και κατέστρεψε δεδομένα κατά τη διαδικασία αυτή. Αυτό, έγινε λόγω του ότι η εταιρία δεν έδωσε σημασία σε σημαντικά ζητήματα και επίσης απέσυρε κάποιο υλικό που δεν ήταν ανθεκτικό. Το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα μια μονάδα δίσκου Zip, είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό κομμάτι. Βέβαια, βλέποντας τα αρχεία πρόσβασης της Apple Watch σε μια δισκέτα Zip, πρόκειται σίγουρα για μια διασκεδαστική συνεργασία δύο διαφορετικών γενεών τεχνολογίας

.

Οι πρωτότυπες μονάδες δίσκου Iomega, συνδέονται με υπολογιστές μέσω ενός καλωδίου παράλληλης θύρας, ενώ οι μεταγενέστερες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου των 250GB, μεταβιβάστηκαν με μεγάλη ευκολία σε USB. Η αλήθεια είναι ότι ένα Apple Watch δεν έχει θύρες καλωδίου ή USB. Για να γίνει λοιπόν αυτή η περίεργη σύνδεση μεταξύ τους, χρησιμοποιήθηκε ένα λογισμικό που ονομάζεται Rumpus, το οποίο εξυπηρετεί αρχεία μέσω Internet, μέσω FTP. Στάλθηκε ένα link στο Apple Watch, το οποίο άνοιξε το βασικό browser και φάνηκε αρκετά ικανό για να ανοίξει και να διαχειριστεί αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε μια μονάδα Zip, που είναι συνδεδεμένη με ένα iMac.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει πρακτική χρήση αυτού του hack. Ακόμα και με τη σύνδεση USB στο iMac, τα αρχεία που «τραβάνε» από μια δισκέτα είναι οδυνηρά αργά. Επίσης και τα φθηνότερα USB flash drives θα είναι ταχύτερα και υπάρχει πολύ λιγότερος κίνδυνος αποτυχίας του drive στη διαδικασία και στη λήψη όλων των δεδομένων.