Τον τελευταίο καιρό, διαρκώς ακούμε αρνητικά νέα και ειδήσεις σχετικά με την πανδημία, τα οποία μας προξενούν άγχος και θλίψη. Ωστόσο εάν θέλετε να ξεφύγετε για λίγο από την ζοφερή πραγματικότητα, μπορείτε να παίξετε το Grand Theft Auto 5 mod, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να πολεμήσετε τον COVID-19 ως Iron Man!

Ένας YouTuber ονόματι Julio, το κανάλι του οποίου είναι αφιερωμένο σε mods του GTA 5, ανέβασε ένα video του νέου Coronavirus Invasion mod.

Σε αυτό το GTA 5 mod, παρουσιάζονται τεράστιοι ιοί οι οποίοι ίπτανται πάνω από το Los Santos. Οι ιοί αυτοί σκορπάνε μικρότερους σε μέγεθος ιούς οι οποίοι αιχμαλωτίζουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο τους και απορροφούν όλη τους την ενέργεια.

Το πιο ενδιαφέρον βέβαια σε αυτό το mod, είναι ότι οι ιοί που σχεδίασε ο Julio, μοιάζουν αρκετά με τον κορωνοϊό. Έτσι, φαίνεται λες και η φανταστική πόλη του Los Santos απειλείται επίσης από τον COVID-19, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή και στον πραγματικό κόσμο.

Αρχικά, ο Φράνκλιν στρέφεται εναντίον των τεράστιων ‘Πηγών του Κορωνοϊού’ πολεμώντας τους με κάθε είδους όπλα. Ωστόσο, τελικά κατακλύζεται από τον ιό και πεθαίνει.

Μετά από αυτό, ο Julio παρουσιάζει το Iron Man Endgame mod, όπου ο Tony Stark πολεμά ενάντια στον θανατηφόρο ιό. Ο Iron Man χρησιμοποιεί τη στολή του στο πλήρες δυναμικό της για να σκοτώσει όλες τις πηγές του ιού, ενώ παράλληλα σώζει τους πολίτες

του Los Santos.

Το GTA 5 Iron Man mod είναι από μόνο του εκπληκτικό. Ο Julio κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αποδώσει λεπτομερώς τη στολή του Iron Man, η οποία είναι τέλεια. Έτσι, παίζοντας ως Iron Man στο Grand Theft Auto 5 και σκοτώνοντας τον COVID-19 χρησιμοποιώντας όλες τις συναρπαστικές δυνάμεις της στολής του Tony Stark, σίγουρα βοηθά να μη σκεφτόμαστε συνέχεια την κατάσταση που επικρατεί.

Πώς θα κατεβάσετε το νέο Grand Theft Auto 5 mod

Επισκεφθείτε τη σελίδα Patreon του Julio. Το Coronavirus Invasion mod είναι εντελώς δωρεάν και δεν θα χρειαστεί να εγγραφείτε για να το κατεβάσετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να υποστηρίξετε τη σκληρή δουλειά του Julio, μπορείτε να γίνετε μέλος του Patreon.

Το Iron Man Endgame mod δεν είναι δωρεάν, όμως είναι πολύ οικονομικό εάν θέλετε να το αποκτήσετε.

Πρέπει να γίνετε μέλος του Patreon και να καταβάλετε μία μηνιαία συνδρομή $ 2 και στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το Grand Theft Auto 5 mod χωρίς κανένα περιορισμό.