Apple Airpods 3: Έρχονται στις αρχές του 2021: Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo τα νέα Airpods 3 θα κυκλοφορήσουν το πρώτο μισό του 2021, ξεκινώντας τη νέα εποχή των ασύρματων ακουστικών της Apple.

Airpods 3 της Apple: Θα έρθουν στις αρχές του 2021;

Το AppleInsider εντόπισε την πληροφορία σε σημείωμα του Ming-Chi Kuo προς του επενδυτές. Παρόλο που το σημείωμα κυρίως αναφέρεται στον βαθμό των πωλήσεων και τις προβλέψεις, ο αναλυτής συζητάει τις απόψεις του για το πως μπορεί να είναι να Airpods 3 και για την πιθανή ημερομηνία άφιξής τους.

Ο Kuo πιστεύει ότι τα νέα ακουστικά της Apple θα έχουν «νέο τύπο σχεδίασης» και θα είναι παρόμοια με την προηγούμενη γενιά ακουστικών. Η μετάβαση στην αποκλειστική παραγωγή των νέων ακουστικών θα γίνει το πρώτο εξάμηνο του 2021 -αν είμαστε τυχεροί- πριν το συνέδριο WWDC 2021 της Apple.

Όσον αφορά τον όγκο πωλήσεων, η γνώμη του Kuo και οι προβλέψεις του για ζήτηση 93.8 εκατομμύρια μονάδων Airpods για το 2020, δεν αλλάζουν.

Για το 2021, προβλέπει ότι οι παραγγελίες των Airpods της Apple, θα αυξηθούν κατά 28% σε ετήσια βάση

. Σε αυτό θα συμβάλλει εν μέρει και η αφαίρεση των ακουστικών από τη συσκευασία του νέου iPhone 12, αλλά και η ανάγκη αντικατάστασης των ασύρματων ακουστικών της προηγούμενης γενιάς.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο αναλυτής αναφέρει και πάλι ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις αποστολές των νέων προϊόντων και χαμηλότερη ζήτηση από αυτή που αναμένεται, με πιθανούς κινδύνους τον ενδεχόμενο εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας, ή του Covid-19.

Airpods 3 της Apple: Θα έρθουν στις αρχές του 2021;

Επιπλέον, από τις αρχές του 2020 υπάρχει η φήμη για την κυκλοφορία των «Airpods Pro Lite», τα οποία θα έχουν χαμηλότερη τιμή. Βέβαια μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα σίγουρο, αφού δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Apple.  

Τον Απρίλιο ο Jon Prosser, που διαρρέει συχνά πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας, είπε ότι η Apple έχει ετοιμάσει μια νέα Airpods έκδοση και «πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα».