Η OnePlus κυκλοφόρησε ενημερώσεις για την beta έκδοση του OxygenOS 11, το οποίο βασίζεται στο Android 11 για τη σειρά OnePlus 8, μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του HydrogenOS 11 στην Κίνα. Αυτές οι εκδόσεις προσφέρουν μια πρώτη ματιά σε όλες τις δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος.

Το νέο HydrogenOS 11 μοιάζει με το OneUI της Samsung όσον αφορά το περιβάλλον εργασίας χρήστη. Η OnePlus έχει προσθέσει λειτουργίες όπως το Always On Display, τη ζωντανή ταπετσαρία που αλλάζει ανάλογα με την ώρα και έχει φέρει μια προεπισκόπηση της διεπαφής χρήστη στις εγγενείς εφαρμογές της.

Χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα δούμε στο OxygenOS 11 είναι τα ακόλουθα:

  • Always On Display
  • Ζωντανές ταπετσαρίες
  • Σύστημα διαχείρισης μνήμης ORM
  • Νέα θέματα Zen Mode
  • Βελτιστοποιημένη σκοτεινή λειτουργία με την επιλογή ενεργοποίησης / απενεργοποίησης στις γρήγορες ρυθμίσεις

Κατεβάστε το OxygenOS 11 για τις συσκευές OnePlus 8 Series

Εάν διαθέτετε ένα OnePlus 8 ή OnePlus 8 Pro και θέλετε να δοκιμάσετε τις νέες δυνατότητες του OxygenOS, ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσμους για τις ενημερώσεις της beta έκδοσης

Download OxygenOS 11 For OnePlus 8

Download OxygenOS 11 For OnePlus 8 Pro

Μετά τη λήψη των αρχείων, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Ενημέρωση συστήματος και στη συνέχεια, επιλέξτε το «Τοπική Αναβάθμιση» πατώντας το κουμπί με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Λάβετε υπόψη ότι η διαδικασία αναβάθμισης θα διαγράψει όλα τα δεδομένα. Επομένως, συνιστάται να έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας πριν προχωρήσετε στην αναβάθμιση.

Η OnePlus αναμένεται να κυκλοφορήσει το OxygenOS 11 για τα smartphone της κάποια στιγμή το 4ο τρίμηνο του 2020. Υποτίθεται ότι η ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος θα είναι διαθέσιμη για όλα τα smartphone OnePlus από το OnePlus 6.