Το Among Us είναι το πιο πρόσφατο από τα παιχνίδια mainstream που έχει επηρεαστεί από hackers. Αυτά τα hacks χαλάνε το παιχνίδι για άλλους παίκτες. Το τελευταίο που ανακαλύφθηκε, δείχνει ότι οι Crewmates μπορούν να ταξιδέψουν μέσω των αεραγωγών. Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, μόνο οι Imposters επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τους αεραγωγούς, ώστε να μπορούν να κρυφτούν από τους Crewmates, αφού σκοτώσουν κάποιον.

Το Among Us είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του 2020, το οποίο απέκτησε ιδιαίτερη αναγνωρισημότητα στην διάρκεια της καραντίνας. Πολλοί είναι μάλιστα οι διάσημοι YouTubers και twitch streamers που παίζουν το παιχνίδι διαδικτυακά μπροστά σε εκατομμύρια θεατές καθημερινά. Το παιχνίδι έχει γίνει γνωστό για το μοναδικό του θέμα, που είναι η κοινωνική αφαίρεση. Στην πραγματικότητα, η προσαρμοσμένη δυνατότητα λόμπι επιτρέπει στους στενούς φίλους να απολαμβάνουν το παιχνίδι μεταξύ τους.

Άλλοι τύποι διαφορετικών hacks, όπως η αυξημένη ταχύτητα κίνησης του Imposter για να σκοτώσει έναν Crewmate και η ικανότητα να δουν ποιος είναι ο Imposter έχουν επίσης αναφερθεί από τους gamers στα social media

.

Ωστόσο η τελευταία περίπτωση που αναφέρθηκε από το Big_Nate_on_juice στο Reddit, είναι το ζήτημα με τους αεραγωγούς. Ένα σύντομο βίντεο κλιπ δείχνει πώς ένας Crewmate περνά μέσα από το άνοιγμα χωρίς να είναι Imposter.

Οι περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζονται στο δημόσιο λόμπι του Among Us όπου μπορείτε να παίξετε με τυχαίους παίκτες. Αυτό καταστρέφει την εμπειρία άλλων παικτών που απλά παίζουν για τη διασκέδασή τους. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα, όπως ποιο είναι το νόημα του hacking σε ένα παιχνίδι που δεν δίνει ειδικές ανταμοιβές ή αντικείμενα μετά από μια νίκη.

Οι προγραμματιστές της InnerSloth, της εταιρείας πίσω από το Among Us, εργάζονται εξαιρετικά σκληρά σε ένα σύστημα εποπτείας για να σταματήσουν και να κρατήσουν τους hackers μακριά από το παιχνίδι τους. Ωστόσο σύμφωνα με αναφορές, θα χρειαστεί λίγος χρόνος καθώς το παιχνίδι δεν διαθέτει κατάλληλο σύστημα προόδου.