Γνωρίζετε λοιπόν ότι έχετε iPhone ή iPad. Όμως όλα φαίνονται παρόμοια. Πώς ξέρετε ποια έκδοση έχετε; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τον αριθμό τους μοντέλου σας γιατί μπορεί να σας χρειαστεί.

Πώς να βρείτε τον αριθμό μοντέλου του iPhοne ή του iPad σας

Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό μοντέλου του iPhοne ή του iPad σας χρησιμοποιώντας το hardware ή το software. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Settings στο iPhοne ή το iPad σας.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή “Settings” στο iPhone ή το iPad σας.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα “General”.

Εδώ, επιλέξτε το “About”.

Τώρα, πατήστε στον αριθμό δίπλα στην επιλογή “Model Number”.

Ο αριθμός θα αλλάξει για να αποκαλύψει τον πραγματικό αριθμό του μοντέλου του iPhone ή του iPad σας.

Εάν το iPhone σας δεν κάνει εκκίνηση, μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό του μοντέλου και από τη συσκευή. Εάν χρησιμοποιείτε

το iPhone 8 ή κάποιο νεότερο, αφαιρέστε τη θήκη της SIM. Θα βρείτε τον αριθμό του μοντέλου χαραγμένο στην κορυφή με πολύ μικρά γράμματα.

Εάν χρησιμοποιείτε το iPhοne 7 ή κάποιο παλαιότερο, θα βρείτε τον αριθμό του μοντέλου να αναγράφεται στο πίσω μέρος της θήκης.

Με τον αριθμό μοντέλου iPhοne ή iPad, μπορείτε να προσδιορίσετε το ακριβές όνομα του μοντέλου της συσκευής σας και την περιοχή από την οποία προήλθε. Μπορείτε απλά να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση στον ιστό για τον αριθμό του μοντέλου για να μάθετε ποιο iPhοne ή iPad έχετε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com