Ένας δικηγόρος από το Τέξας έγινε viral στα social media, καθώς ενεργοποίησε ένα φίλτρο, που τον μετέτρεψε σε…… γατάκι, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής ακροαματικής διαδικασίας (δίκης) μέσω Zoom.

Δικηγόρος γίνεται viral, αφού εμφανίστηκε σαν γατάκι σε δίκη μέσω Zoom

Η ιδιαίτερη εμφάνιση του δικηγόρου Rod Ponton έφτασε γρήγορα στο Twitter. Στο στιγμιότυπο που έχει κυκλοφορήσει, ο δικηγόρος προσπαθεί να απενεργοποιήσει το φίλτρο με το γατάκι από το Zoom.

Ο δικαστής Roy B. Ferguson προσπαθούσε, επίσης, να βοηθήσει τον Ponton, χωρίς αποτέλεσμα.

Κύριε Ponton, πιστεύω ότι έχετε ενεργοποιήσει ένα φίλτρο στις ρυθμίσεις του βίντεό σας“, ακούγεται να λέει ο Ferguson.

Ίσως η πιο αστεία στιγμή του βίντεο, είναι όταν ο δικηγόρος από το Τέξας προσπαθεί να διαβεβαιώσει τον δικαστή ότι στην πραγματικότητα δεν είναι γατάκι.

Έχω τη βοηθό μου εδώ και προσπαθεί να απενεργοποιήσει το φίλτρο, αλλά ετοιμάζομαι να το προχωρήσω“, λέει ο Ponton. “Είμαι εδώ. Δεν είμαι γατάκι“, λέει.

Το βίντεο έχει ήδη προβληθεί περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια φορές και οι προβολές συνεχίζουν να αυξάνονται.

Σε μια δήλωση του στο Vice, ο δικηγόρος είπε ότι ενεργοποίησε κατά λάθος το φίλτρο με το γατάκι, αφού δεν χρησιμοποιούσε τον δικό του υπολογιστή αλλά της γραμματέως του.

Χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή της και για κάποιο λόγο είχε αυτό το φίλτρο του Zoom. Το έβγαλα και το αντικατέστησα με το πρόσωπό μου

“, είπε. “Ήταν μια υπόθεση που αφορούσε έναν άνδρα που προσπαθούσε να βγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες με λαθραία και κλεμμένα μετρητά. Όλο αυτό που έγινε ήταν ένα λάθος. Απενεργοποιήθηκε και η δίκη συνεχίστηκε κανονικά“.
Δικηγόρος γίνεται viral, αφού εμφανίστηκε σαν γατάκι σε δίκη μέσω Zoom

Ο δικαστής Ferguson σχολίασε, επίσης, στο Twitter το αστείο περιστατικό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ZOOM: Εάν το παιδί σας έχει χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σας, πριν ξεκινήσετε μια τηλεδιάσκεψη, ελέγξτε τις ρυθμίσεις βίντεο του Zoom για να βεβαιωθείτε ότι τα φίλτρα είναι απενεργοποιημένα“, ανέφερε ο Ferguson. “Αυτό το γατάκι μόλις έκανε μια επίσημη ανακοίνωση για μια υπόθεση“.

Ο δικηγόρος από το Τέξας δεν είναι ο μόνος που είχε πρόβλημα κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης μέσω Zoom. Καθώς η εφαρμογή χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο μέσα στην πανδημία, οι χρήστες έχουν αντιμετωπίσει διάφορα τέτοια ζητήματα.

Πηγή: The Daily Dot