Η OnePlus είναι έτοιμη να αποκαλύψει την επερχόμενη σειρά του OnePlus 9 αργότερα αυτόν τον μήνα και παρόλο που φαίνεται ότι σ’ αυτό το σημείο δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να μάθουμε, συνεχίζουν να εμφανίζονται νέες λεπτομέρειες. Η τελευταία ενημέρωση προέρχεται από τον CEO της ΟnePlus, Pete Lau, ο οποίος επιβεβαίωσε επίσημα ότι η σειρά ΟnePlus 9 θα κυκλοφορήσει με φορτιστή.

Σε ένα πρόσφατο σχόλιο στα φόρουμ της κοινότητας OnePlus, ο Lau αποκάλυψε ότι η σειρά OnePlus 9 δεν θα ακολουθήσει τα βήματα των ανταγωνιστών της και θα κυκλοφορήσει με φορτιστή. «Μην ανησυχείς γι ‘αυτό. Μέσα στο κουτί υπάρχει φορτιστής», είπε ο Pete, ενώ απάντησε στην ανησυχία ενός μέλους του φόρουμ της ΟnePlus σχετικά με το αν η εταιρεία θα συμμετάσχει στην τελευταία τάση απομάκρυνσης του φορτιστή. Αν και οι φήμες έχουν μέχρι στιγμής ισχυριστεί ομόφωνα ότι η σειρά ΟnePlus 9 θα συνοδεύεται από φορτιστή, μια επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια την εταιρεία είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Αυτό είναι αξιοσημείωτο αφού η Apple και η Samsung δεν προσφέρουν πλέον φορτιστή στο κουτί για τα αντίστοιχα smartphone ναυαρχίδες τους. Η Xiaomi επίσης δεν προσφέρει φορτιστή στο κουτί του κινεζικού Mi 11, αλλά προσφέρει φορτιστή με τα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Όσο για το τι περιμένουμε από το OnePlus στο event λανσαρίσματος του, τα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro σίγουρα θα είναι εκεί και μπορεί επίσης να δούμε μια τρίτη συσκευή με τη μορφή του OnePlus 9R. Το τυπικό ΟnePlus 9 αναμένεται να διαθέτει επίπεδη οθόνη Full HD+ AMOLED 6,55 ιντσών με οθόνη ρυθμού ανανέωσης 120Hz, chipset Qualcomm Snapdragon 888

, 8 GB RAM, αποθήκευση 128 GB UFS 3.1, δύο κάμερες 48MP μαζί με έναν τρίτο μη καθορισμένο αισθητήρα και 4.500 μπαταρία mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 65W.

Το OnePlus 9 Pro, από την άλλη πλευρά, φημολογείται ότι διαθέτει καμπυλωτή οθόνη LTPO AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση Quad HD + και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz. Στο εσωτερικό, αναμένεται να διαθέτει το ίδιο chipset Qualcomm Snapdragon 888, αλλά υποτίθεται ότι έχει περισσότερη μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, η OnePlus συνεργάστηκε επίσης με την σουηδική εταιρεία Hasselblad για τη βελτιστοποίηση της κάμερας της σειράς OnePlus 9, με την ελπίδα να φέρει επιτέλους την απόδοση της κάμερας σε συμφωνία με άλλες ναυαρχίδες.

Δεν είναι γνωστά πολλά για το φημολογούμενο OnePlus 9R, αλλά πιστεύεται ότι θα διαθέτει το chipset Qualcomm Snapdragon 870 και αναμένεται να είναι το φθηνότερο από τα τρία. Με την επίσημη κυκλοφορία να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για να μάθουμε περισσότερα για τη νέα σύνθεση.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com