Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση 64-bit των Windows στις αρχές του Αυγούστου. Το 2007, λανσαρίστηκε το OneDrive. Και τώρα η έκδοση των Windows της εφαρμογής συγχρονισμού αρχείων τώρα το άλμα στα 64-bit, με τη Microsoft να ανακοινώνει ένα νέο client preview.

Δείτε επίσης: Tech support scammers στοχεύουν πελάτες των Microsoft/McAfee με fake ανανεώσεις συνδρομής

Σε μια ανακοίνωση που εντοπίστηκε από τον γκουρού των Windows Paul Thurrott, η εταιρεία λέει ότι η νέα έκδοση του OneDrive θα βοηθήσει εκείνους που πρέπει να μεταφέρουν μεγάλα αρχεία ή πολλά αρχεία ταυτόχρονα, καθώς τα συστήματα 64-bit μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους πόρους από τα αντίστοιχα 32-bit.

Δείτε επίσης: Microsoft: Οι υπηρεσίες cloud της είναι και πάλι εκτός λειτουργίας

“Γνωρίζουμε ότι αυτό ήταν ένα πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το διαθέσουμε για έγκαιρη πρόσβαση”, δήλωσε η εταιρεία. “Τώρα μπορείτε να κάνετε λήψη της έκδοσης 64-bit για χρήση με OneDrive λογαριασμούς εργασίας, σχολείου και σπιτιού.”  

Δείτε επίσης: Πώς να εισάγετε ένα GIF σε ένα έγγραφο του Microsoft Word

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η προεπισκόπηση είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε εγκαταστάσεις x64 των Windows. Εάν διαθέτετε υπολογιστή όπως ο Surface Pro X – και επομένως έχετε εγκατεστημένα στο σύστημά σας τα Windows 10 σε ARM – θα πρέπει να περιμένετε. Η Microsoft συνιστά να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την έκδοση 32-bit προς το παρόν.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com