Η Apple είναι έτοιμη να ανακοινώσει μια νέα premium συνδρομητική υπηρεσία podcast κατά τη διάρκεια της αυριανής εκδήλωσης “Spring Loaded”. Ένα τέτοιο λανσάρισμα πιθανότατα θα βοηθούσε την Apple να ανταγωνιστεί το Spotify στην υπηρεσία audio και podcast.

Όπως αναφέρθηκε από το 9to5Mac, ο Peter Kafka του Vox Media ανέφερε ότι πιστεύει ότι μια νέα συνδρομητική υπηρεσία ενδέχεται να ανακοινωθεί κατά την επερχόμενη εκδήλωση της Apple. Εάν είναι αλήθεια, αυτή θα ήταν η πρώτη νέα προσθήκη στις premium υπηρεσίες της Apple μετά την κυκλοφορία του Apple Fitness+ τον Δεκέμβριο του 2020.

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε την ανάλυση οθόνης στην Apple TV

Η Apple πειραματίζεται για να προσφέρει το δικό της πρωτότυπο περιεχόμενο podcast. Με την εισαγωγή ενός πληρωτέου συστήματος, η Apple θα μπορούσε να προσφέρει επιπλέον περιεχόμενο στους ακροατές της.

Δείτε επίσης: Η Apple βοηθά στην αποκατάσταση των δασών

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το αν αυτή η συνδρομητική υπηρεσία θα συνοδεύεται από τη δική της εφαρμογή ή εάν θα ενσωματωθεί στην υπάρχουσα εφαρμογή Apple Podcasts. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε αν η Apple σκοπεύει να την ενσωματώσει στο πακέτο Apple One ή να την προσφέρει ως επέκταση στα προγράμματα Apple Music επί πληρωμή.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone/iPad σας ως τηλεχειριστήριο Apple TV

Η εκδήλωση «Spring Loaded» της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου, δηλαδή αύριο.

Πηγή πληροφοριών: iphoneincanada.ca