Σύμφωνα με μία ανακοίνωση από την Apple, η εταιρεία κυκλοφόρησε μία ενημέρωση M1-powered για το iPad Pro. Και φαίνεται ότι η Logitech δεν έχασε καθόλου χρόνο, αφού ανακοίνωσε με τη σειρά της ένα νέο πληκτρολόγιο και αξεσουάρ trackpad για τα δύο μοντέλα iPad Pro 11 και 12,9 ιντσών.

Το πληκτρολόγιο, που ονομάζεται Combo Touch, είναι μια θήκη με βάση επιφάνειας τύπου Microsoft Surface και αποσπώμενο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό με ένα trackpad. Συνδέεται μέσω του Smart Connector που διαθέτουν τα μοντέλα iPad Pro.

Δείτε επίσης: Microsoft Surface Pro X: Κυκλοφορεί με το χαρακτηριστικό Eye Contact

Η Logitech έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα παρόμοιο πληκτρολόγιο Combo Touch για τα iPad 10,2 και 10,5 ιντσών, καθώς και ένα Folio Touch για iPad Pro 11 ιντσών και το iPad Air 10,9 ιντσών. Το πληκτρολόγιο Folio Touch δεν είναι αποσπώμενο και το trackpad του είναι λίγο μικρότερο από το νέο Combo Touch, αλλά κατά τα άλλα είναι ένα συγκρίσιμο προϊόν.

Δείτε ακόμα: Νέο iPad 9.7 ιντσών για αντικατάσταση του iPad Air 2

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Logitech προσέφερε μια επιλογή πληκτρολογίου / trackpad για το iPad Pro 12,9 ιντσών και είναι σημαντικά φθηνότερο από το Magic Keyboard που προσφέρει η Apple. Το πληκτρολόγιο για το μοντέλο των 11 ιντσών έρχεται στην τιμή των 199,99 $ και για το μοντέλο των 12,9 ιντσών έρχεται στην τιμή των 229,99 $. Οι αντίστοιχες τιμές των πληκτρολογίων που προσφέρει η Apple  για τα δύο μοντέλα είναι 299 $ και 349 $, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε περίπου 100 $ ή και περισσότερα ώστε να μην βγείτε πολύ εκτός προϋπολογισμού.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Parler επιστρέφει στο App Store της Apple

Επίσης είναι πολύ πιθανό οι περισσότεροι χρήστες να προτιμήσουν το σχεδιασμό που προσφέρει η Logitech. Μπορεί να μην είναι τόσο κομψό όσο το Magic Keyboard, αλλά το Combo Touch θα προσφέρει καλύτερη προστασία για το iPad, ενώ η καλύτερη δυνατότητα απόσπασης και η μεγαλύτερη σταθερότητα, προσφέρει έναν επιπλέον βαθμό ευελιξίας. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο προσφέρει μια μεγάλη σειρά χρήσιμων λειτουργιών.

Το πληκτρολόγιο για το μοντέλο των 11 ιντσών είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα, ενώ η έκδοση για το μοντέλο των 12,9 ιντσών αναφέρεται ότι θα είναι “σύντομα διαθέσιμη.”