Ο δημοφιλής φανταστικός υπερήρωας του Netflix, Lucifer με πρωταγωνιστή τον Tom Ellis, επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν με το Lucifer Season 5 Part 2. Και τώρα, έχουν κυκλοφορήσει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα επεισόδια της σεζόν Lucifer.

Δείτε επίσης: Πώς να δείτε αν έχει συνδεθεί κάποιος στο λογαριασμό σας στο Netflix

Τι είναι το Lucifer Season 5 Part 2;

Το πρώτο μέρος της 5ης σεζόν, τελείωσε με μια μάχη μεταξύ των Lucifer, Michael, Amenadiel και Mazikeen. Όταν ο Lucifer ρώτησε την Maze γιατί υπερασπίστηκε τον δίδυμο αδερφό του, υποστήριξε ότι της υποσχέθηκε μία ψυχή. Ήταν επίσης θυμωμένη με τον Lucifer επειδή έκρυβε τη μητέρα της.

Το φινάλε βρήκε τους Lucifer, Michael και Amenadiel να απλώνουν τα φτερά τους και η φωνή του θεού να διακόπτει τη μάχη τους.

Τώρα μιλώντας για το νέο περιεχόμενο, όπως φαίνεται από το τρέιλερ, το Part 2 θα περιλαμβάνει περισσότερο τον Θεό. Ο χαρακτήρας παίζεται από τον Dennis Haysbert, που προσπαθεί να ανακαλύψει περισσότερα για τα παιδιά και την οικογένειά του. Προσπαθεί επίσης να διευθετήσει τις διαφορές μεταξύ του Lucifer και του Michael, οι οποίοι όμως έρχονται σε σύγκρουση για τον θρόνο αφού ο Θεός ανακοινώσει την αποχώρησή του. Στο τρέιλερ Lucifer Season 5 Part 2, βλέπουμε τον Lucifer να λέει τις λέξεις, «Θέλω να είμαι Θεός».

Το 2ο μέρος διερευνά επίσης τη σχέση μεταξύ Chloe και Lucifer καθώς δυσκολεύεται να της πει αυτές τις «τρεις μαγικές λέξεις».

Δείτε ακόμα: Πώς να κατεβάσετε εύκολα ταινίες και TV shows από το Netflix

Όλα τα νέα επεισόδια του Season 5 Part 2 της σειράς μεταδίδονται τώρα στο Netflix από τις 28 Μαΐου.

Το Netflix έχει αποσύρει τις προσφορές σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να λάβετε δωρεάν την υπηρεσία ροής.

Ωστόσο, υπάρχει μια λύση εάν ζείτε στην Ινδία. Οι χρήστες του JioFiber Plan 999 έχουν το Netflix σε συνδυασμό με την ευρυζωνική τους σύνδεση.

Ομοίως για τους Αμερικανούς θεατές, η T Mobile

προσφέρει μια λύση, αλλά έχει πολλές προϋποθέσεις. Πρώτον, πρέπει να έχετε 2 ή περισσότερες γραμμές και θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα Magenta ή Magenta Military για το Netflix Basic (συνδρομή SD 1 οθόνης). Οι χρήστες Magenta Plus και T-Mobile ONE με ONE Plus λαμβάνουν συνδρομή Netflix Standard (HD 2ης οθόνης).

Ως εκ τούτου, μπορούν να παρακολουθήσουν το Lucifer online δωρεάν χωρίς να πληρώσουν επιπλέον για συνδρομή στο Netflix. Ομοίως, μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν και τις 10 σεζόν των Friends.

Η σειρά Lucifer TV είναι επίσης διαθέσιμη σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Google Play Movies, το YouTube, η Apple TV, το Vudu και το Amazon Prime Video.

Δείτε επίσης: Netflix: Οι εγγραφές νέων συνδρομητών μειώνονται

Ωστόσο, για να παρακολουθήσετε το Lucifer στο διαδίκτυο σε αυτές τις πλατφόρμες, δεν έχετε διαθέσιμη επιλογή συνδρομής. Θα πρέπει να αγοράσετε ή να νοικιάσετε τη σειρά.

Μερικές συχνές ερωτήσεις

Γιατί η 5η σεζόν χωρίζεται σε μέρη;

Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, οι δημιουργοί του Lucifer έπρεπε να σταματήσουν την παραγωγή λόγω της πανδημίας. Τα υπόλοιπα επεισόδια κυκλοφορούν τώρα ως 2ο μέρος.

Πόσα επεισόδια υπάρχουν στο Lucifer Season 5 Part 2;

Υπάρχουν 8 επεισόδια στο 2ο μέρος της 5ης σεζόν που έχουν διάρκεια περίπου 50 έως 60 λεπτά.

Πόσες σεζόν της σειράς υπάρχουν;

Εκτός από το 2ο μέρος της 5ης σεζόν, υπάρχουν άλλες 5 πλήρεις σεζόν του Lucifer που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix και σε άλλες πλατφόρμες.