Βαρεθήκατε το περιεχόμενο των τρεχόντων συνδρομών σας; Μην ανησυχείτε, η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη σε συσκευές που βασίζονται στο Android TV.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε Color Balance στην Apple TV με τη χρήση του iPhone

Φαίνεται ότι η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη για ολόκληρο το “οικοσύστημα Android TV OS” από σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει συσκευές streaming όπως το Mi TV Stick και Mi TV Box και το TiVO Stream 4K.

Αυτή η αποκάλυψη ήρθε μετά την ανακοίνωση της Nvidia στο εικονικό συνέδριο Computex αυτήν την εβδομάδα ότι το Apple TVapp θα λανσαριστεί στο Shield TV streaming box.

Ένα στέλεχος της Xiaomi India επιβεβαίωσε ότι η εφαρμογή έρχεται σε ολόκληρη τη σειρά τηλεοράσεών της. Αναμένεται να δούμε πότε η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και στον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε επίσης: iMac, iPad Pro & Apple TV 4K θα βρίσκονται στα Apple Stores την Παρασκευή

Εάν έχετε αγοράσει μια συσκευή Apple, η εταιρεία προσφέρει μια συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία streaming Apple TV+. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις ο κατασκευαστής iPhone έχει παρατείνει αυτήν τη δοκιμαστική περίοδο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την υπηρεσία δωρεάν για μερικούς ακόμη μήνες.

Μόλις λήξει η δοκιμαστική περίοδος, η streaming υπηρεσία κοστίζει 4,99 $ ανά μήνα. Έχει μερικές πολύ καλές επιλογές ταινιών/σειρών, όπως οι Ted Lasso, The Morning Show, For All Mankind και Servent. Αξίζει να λάβετε την συνδρομή για έναν ή δύο μήνες και να δείτε μερικές από αυτές τις εκπομπές/ταινίες.

Δείτε επίσης: iPhone/iPad: Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση πληκτρολογίου Αpple TV

Συγκεκριμένα, μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή Apple TV στην τηλεόρασή σας ή στη συσκευή streaming, μπορείτε εύκολα να σαρώσετε έναν κωδικό QR από το iPhone ή το iPad σας για να συνδεθείτε χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από την ταλαιπωρία της πληκτρολόγησης των credentials σας μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Πηγή πληροφοριών: thenextweb.com