Ένα αυτοκόλλητο αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Εντάξει, η παροιμία δεν πηγαίνει ακριβώς έτσι, αλλά τα αυτοκόλλητα μπορούν να πουν περισσότερα από τα λόγια σε ορισμένες περιπτώσεις. Έτσι, για να κάνει πιο εύκολη την διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου sticker, το WhatsApp παρουσιάζει μια λειτουργία που προτείνει παρεμφερή αυτοκόλλητα με αυτά που αναζητάτε.

Μάθετε για το WhatsApp: Μήνυση στην ινδική κυβέρνηση για το απόρρητο

Δείτε επίσης: WhatsApp: Κρυφή ενημέρωση βάζει σε κίνδυνο το απόρρητο;

Λειτουργεί πολύ απλά. Αφού εισάγετε μια λέξη ή emoji στο πλαίσιο κειμένου και το κουμπί του emoji στα αριστερά θα αλλάξει το χρώμα του σε πράσινο, υποδεικνύοντας ότι το WhatsApp βρήκε ένα σχετικό αυτοκόλλητο για εσάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί του emoji και να στείλετε το αυτοκόλλητο αντί να το αναζητήσετε χειροκίνητα.

Δεδομένου ότι δεν είδαμε αυτή την δυνατότητα σε κάποια από τις συσκευές μας, δεν είμαστε σίγουροι αν θα εμφανίζει παρεμφερή αυτοκόλλητα, καθώς ενδέχεται να μην κατονομάζονται σωστά.

Δείτε επίσης: Απάτη WhatsApp: Επέστρεψε μία από τις πιο επικίνδυνες απειλές

Η λειτουργία αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε μια μικρή ομάδα χρηστών στο Android, σύμφωνα με το WABetaInfo και μπορείτε να επαληθεύσετε εάν την έχετε λάβει ελέγχοντας αν το κουμπί του emoji αλλάζει χρώμα όταν εισάγετε σχετικό κείμενο ή emoji στην αναζήτηση.

Εάν δεν έχετε ενημερώσει ακόμη την εφαρμογή σας, κατευθυνθείτε στο Google Play Store για να την ενημερώσετε ή πάρτε την τελευταία έκδοση από το APK Mirror.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com