Σε περίπτωση που τα Galaxy Buds Pro της Samsung σας φαίνονται συναρπαστικά – έχουν και μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία ακύρωσης θορύβου – αυτή την στιγμή πωλούνται σε πολύ καλή τιμή.

Δείτε επίσης: Τα επόμενα “foldable phones” της Samsung ίσως να είναι 20% φθηνότερα

Το Woot σήμερα προσφέρει μια πολύ καλή έκπτωση στα ακουστικά της τάξεως των 60 δολαρίων από την αρχική τιμή που ήταν σχεδόν 200 δολάρια.

Τεχνικά, στο παρελθόν τα Galaxy Buds Pro ήταν διαθέσιμα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές από τα 139,99 $, αλλά αυτή η τρομερή εκπτωτική τιμή έρχεται χωρίς ειδικούς όρους.

Δείτε επίσης: Το «ηλεκτρονικό δέρμα» της Samsung διαβάζει τον καρδιακό παλμό

Τα ολοκαίνουργια ακουστικά ακύρωσης θορύβου που κοστίζουν 140 δολάρια υποστηρίζονται από μια περιορισμένη εγγύηση του Woot των 90 ημερών, το οποίο είναι το κύριο μειονέκτημά τους σε σύγκριση με τις νέες μονάδες που διατίθενται απευθείας από τη μητρική εταιρεία του e-tailer.

Και πάλι, η Amazon χρεώνει επί του παρόντος 169,99 $ και για τις τρεις επιλογές χρωμάτων (μαύρο, ασημί και βιολετί) αφού πρόσφατα έριξε τις τιμές δύο από αυτών στα 149,99 $, οπότε είναι σίγουρα δύσκολο να αμφισβητηθεί

το πόσο καλό είναι το τελευταίο promotion του Woot.

Δείτε επίσης: Η Samsung κυκλοφόρησε το security update Ιουνίου 2021, πριν την Google

Τα Samsung Galaxy Buds Pro θεωρούνται από τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που διατίθενται αυτή την στιγμή στην αγορά τα οποία τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους ήταν εκπληκτικά δημοφιλή. Λάβετε υπόψη ότι τα AirPods Pro, τα οποία είναι συνήθως διαθέσιμα στην τιμή των $ 250, έχουν λάβει πολλές δικές τους εκπτώσεις τους τελευταίους μήνες τόσο τα ολοκαίνουργια όσο και τα μεταχειρισμένα, αν και τα Galaxy Buds Pro είναι φθηνότερα… τις περισσότερες φορές.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com