Adobe PDF: Τραβήξτε ένα screenshot. Ναι, οκ κάπου εδώ θα μπορούσε να τελειώσει το άρθρο μας, άλλα οφείλουμε να δώσουμε περισσότερους τρόπους εξαγωγής μιας εικόνας από PDF, για αυτούς που θέλουν να έχουν επιλογές.

Δείτε Ακόμα: Γιατί υπάλληλοι της Microsoft κοιμόντουσαν στα data centers;

Πριν ξεκινήσουμε, αξίζει να αναφερθεί ότι η Adobe Inc. το τελευταίο διάστημα φαίνεται να ανθίζει στο χρηματιστήριο. Παρά το ράλι πάνω από 8% την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει ακόμη περιθώριο ανοδικής πορείας στο χρηματιστήριο της Adobe Inc. (NASDAQ: ADBE).

Η ιστορική επιτυχία της Adobe με την εκτέλεση μιας μετάβασης σε μοντέλο συνδρομής που βασίζεται σε cloud  θα συνεχίσει να οδηγεί σε ισχυρή αύξηση εσόδων. Η εταιρεία είναι επίσης σε καλή θέση για να επωφεληθεί από τις τάσεις στο άμεσο μέλλον.

Δείτε Ακόμα: Οι τιμές των νέων Chromebook Asus ξεκινούν από μόλις 230 $ (190 ευρώ)

Η κυριαρχία της Adobe στον κλάδο της, θα της επιτρέψουν να συνεχίσει να ευδοκιμεί και να επωφεληθεί από την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς στα διάφορα προϊόντα της.

Adobe PDF: Πως να εξάγω εικόνα; Με screenshot!

H Adobe έχει δημιουργήσει το καλύτερο λογισμικό για να προβάλονται, να δημιουργούνται, να χειρίζονται, να εκτυπώνονται και να διαχειρίζονται αρχεία σε μορφή Portable Document Format.

Και αφού μιλάμε για PDF, πάμε πίσω στον λόγο που διαβάζετε αυτό το άρθρο.… Μερικές φορές θέλουμε να εξάγουμε εικόνες από τα αρχεία PDF μας. Υπάρχουν δύο διαφορετικές μέθοδοι για Windows 10 και Mac. Τσεκάρετε τους στο παρακάτω λίνκ…

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ