Ξεχάσατε το password σας στο Netflix ή μήπως λάβατε ένα email που έλεγε ότι κάποιος προσπάθησε να συνδεθεί στον λογαριασμό σας; Και στις δύο περιπτώσεις, η καλύτερη λύση είναι να αλλάξετε το password σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε. Ας τους δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Netflix: 4+1 τρόποι για να αλλάξετε το password σας

Αλλαγή του Netflix password σας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας
Εάν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, πηγαίνετε στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Κάντε κλικ σε αυτό και θα σας εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Λογαριασμός”.

Netflix: 4+1 τρόποι για να αλλάξετε το password σας

Αφού κάνετε κλικ, μεταβείτε στην επιλογή με την ένδειξη “Αλλαγή password” και κάντε ξανά κλικ.

Διαβάστε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν στο Netflix το Lucifer Season 5 Part 2

Netflix: 4+1 τρόποι για να αλλάξετε το password σας

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισάγετε το παλιό password σας (ή μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή “Ξέχασα το password” εάν τον έχετε ξεχάσει) και να ορίσετε και να επιβεβαιώσετε ένα νέο password.

Netflix: 4+1 τρόποι για να αλλάξετε το password σας

Αλλαγή του Netflix password μέσω email
Εάν συνειδητοποιήσατε ότι έχετε ξεχάσει το password σας στο Netflix ή θέλετε να το αλλάξετε, αλλά έχετε αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό σας, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα.

Μπορείτε να βρεθείτε στη σελίδα σύνδεσης της υπηρεσίας streaming, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Χρειάζεστε βοήθεια;” κάτω από το κουμπί Είσοδος και να μεταφερθείτε στο netflix.com/LoginHelp. (Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε αυτήν τη διεύθυνση URL ανά πάσα στιγμή για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα βοήθειας του Netflix password. Δεν χρειάζεται πάντα να περάσετε από τη σελίδα σύνδεσης.)

Εκεί, θα σας δοθούν δύο τρόποι για να επαναφέρετε το password σας: μέσω email ή μέσω μηνύματος. Ας δούμε πρώτα τη μέθοδο email.

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “Email Me” στο κάτω μέρος.

Netflix: 4+1 τρόποι για να αλλάξετε το password σας

Το email ενδέχεται να χρειαστεί μερικά λεπτά για να εμφανιστεί στα εισερχόμενά σας, αλλά μόλις το δείτε, κάντε κλικ σε αυτό. Μέσα στο email θα υπάρχει ένα link στο οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix, χωρίς να χρειάζεστε το password σας.

Μόλις μπείτε, το Netflix θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε ένα νέο password. Ορίστε ό,τι password που θέλετε. Σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε πάλι το ίδιο password, θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι το Netflix δεν θα σας αφήσει να το κάνετε αυτό. Το νέο σας password θα πρέπει να διαφέρει από το παλιό).

Δείτε ακόμη: Πώς να δείτε αν έχει συνδεθεί κάποιος στο λογαριασμό σας στο Netflix

Αλλαγή του Netflix password μέσω μηνύματος
Όπως και με τη μέθοδο του email, έτσι κι εδώ θα πρέπει να μεταβείτε στη διεύθυνση netflix.com/LoginHelp

και να επιλέξετε “Μήνυμα κειμένου (SMS)”.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που έχετε συνδέσει με τον λογαριασμό σας στο Netflix. Μόλις το εισάγετε, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “Text Me” κάτω από τον αριθμό σας.

Netflix: 4+1 τρόποι για να αλλάξετε το password σας

Τσεκάρετε το τηλέφωνό σας. Θα πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα κειμένου που περιέχει έναν κωδικό επαλήθευσης, τον οποίο μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο Netflix. Αυτός ο κωδικός θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε το password σας.

Τί θα συμβεί αν ξεχάσετε το email και το password που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας στο Netflix;
Δεν θυμάστε ούτε το password σας ούτε τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Netflix; Υπάρχει λύση και σε αυτή την περίπτωση.
Μεταβείτε στο κέντρο βοήθειας της υπηρεσίας, netflix.com/LoginHelp. Στο κάτω μέρος του γκρι κουτιού στη μέση της σελίδας, κάντε κλικ στην επιλογή “Δεν θυμάμαι το email ή το τηλέφωνό μου”. Μόλις το κάνετε αυτό, το Netflix θα ζητήσει ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, για να προσπαθήσει να τον ανακτήσει.

Εισαγάγετε το όνομα που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας και μετά το επώνυμο. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας. Εάν δεν γνωρίζετε ποια κάρτα είναι, θα είναι εκείνη που θα χρεώνεται κάθε μήνα για τη συνδρομή σας στο Netflix. Ελέγξτε τις τραπεζικές σας καταστάσεις για να βρείτε τη σωστή κάρτα, εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι.

Πρόταση: Πώς να κατεβάσετε εύκολα ταινίες και TV shows από το Netflix

Netflix: 4+1 τρόποι για να αλλάξετε το password σας

Μόλις εισάγετε όλες αυτές οι πληροφορίες, κάντε κλικ στο “Εύρεση λογαριασμού” στο κάτω μέρος και το Netflix θα προσπαθήσει να εντοπίσει τον λογαριασμό σας και θα σας αφήσει να συνδεθείτε. Μόλις επιστρέψετε, θα μπορείτε να αλλάξετε το password σας καθώς και να ελέγξετε πληροφορίες λογαριασμού για να δείτε ποια διεύθυνση email είναι συνδεδεμένη στον λογαριασμό σας στο Netflix.

Εάν έχετε δοκιμάσει όλα τα παραπάνω βήματα και πάλι δεν βγάζετε άκρη, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών του Netflix για επιπλέον βοήθεια. Μεταβείτε στη σελίδα του Κέντρου βοήθειας του Netflix, σκρολάρετε προς τα κάτω δεξιά, κάντε κλικ στο “CALL US” και θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας που χρειάζονται για να ζητήσετε βοήθεια.