Το παιχνίδι Marvel’s Avengers έλαβε ένα σημαντικό νέο patch την Τρίτη. Ωστόσο, παρά τις πολλές ενημερώσεις που πρόσφερε, το patch πρόσθεσε κι ένα πολύ κακό Marvel’s Avengers bug στο PS5. Το παιχνίδι εμφανίζει τώρα μια σειρά κινούμενου κειμένου στην οθόνη ενώ παίζετε και πιο συγκεκριμένα, αυτή η συμβολοσειρά περιλαμβάνει και τη διεύθυνση IP σας, σύμφωνα με το Forbes.

Δείτε επίσης: Epic Games Store, PS Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν παιχνίδια

Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να κάνετε streaming ή να εμφανίσετε οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού στην τρέχουσα ενημερωμένη έκδοση κώδικα του Marvel’s Avengers, κάποιος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση IP σας για να μάθει πολλά για εσάς, όπως μια γενική ιδέα για την τοποθεσία σας.

Οι προγραμματιστές έχουν συμβουλεύσει τους παίκτες του PS5 να «απέχουν από το streaming» έως ότου είναι έτοιμη μια επιδιόρθωση.

Δείτε ακόμα: Πώς να συνδέσετε ένα χειριστήριο PS5 σε iPhone ή iPad

Οι προγραμματιστές έχουν αναγνωρίσει το Marvel’s Avengers bug μέσω του λογαριασμού Twitter του παιχνιδιού και σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε μετά την πρώτη κυκλοφορία αυτής της ιστορίας, διευκρίνισαν ότι αυτό το σφάλμα επηρεάζει τους παίκτες PS5 και το μοιράστηκαν πότε αναμένεται να δούμε μια λύση.

Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζουμε μια λύση για το ζήτημα των προσωπικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP του παίκτη και του ονόματος χρήστη, που εμφανίζονται στην οθόνη του PS5 και σκοπεύουμε να αναπτύξουμε μια επείγουσα επιδιόρθωση αύριο στις 8 π.μ. PT“, ανέφεραν οι προγραμματιστές.

Δείτε επίσης: Η Google χρηματοδοτεί δύο προγραμματιστές που θα επικεντρωθούν στην ασφάλεια του Linux

«Οι παίκτες του PlayStation 5 θα πρέπει να απέχουν από τη ροή ή την ανάρτηση στιγμιότυπων οθόνης στο διαδίκτυο μέχρι τότε, καθώς ενδέχεται να εμφανίζονται ευαίσθητες πληροφορίες τους», συνέχισαν.

Το Publisher Square Enix δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημο σχόλιο σχετικά με το ζήτημα.