Η American Airlines είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι θα προσφέρει στους υπαλλήλους της νέες συσκευές iPhone 12 και iPad 7ης γενιάς. Και τώρα μερικοί υπάλληλοι της εταιρείας έχουν ήδη λάβει τις πρώτες συσκευές.

Δείτε επίσης: United Airlines: Θα αποκτήσει υπερηχητικά αεροσκάφη τύπου Concorde

Όπως κοινοποιήθηκε από την View From the Wing την περασμένη εβδομάδα, η επικεφαλής της American Airlines, Maya Leibman, δήλωσε ότι η εταιρεία αντικαθιστά τις τρέχουσες συσκευές για όλους τους υπαλλήλους της πρώτης γραμμής, καθώς και τους εργαζόμενους συντήρησης με νέες συσκευές της Apple.

Η American Airlines θα δώσει iPhone 12 σε πράκτορες αεροδρομίου στο DCA και iPad 7ης γενιάς σε εργαζόμενους AMTs.

Τα σχέδια της American Airlines για την αντικατάσταση των συσκευών είναι τα εξής:

Οι πράκτορες αεροδρομίου στο αεροδρόμιο DCA έχουν ήδη ξεκινήσει να λαμβάνουν δοκιμαστικά συσκευές iPhone 12. Μετά από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα δοκιμών, οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε όλους τους αντιπροσώπους κατά το επόμενο έτος, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να προσφέρουν υπηρεσίες στους πελάτες όπου κι αν βρίσκονται στο τερματικό.

Δείτε ακόμα: Η Malaysia Airlines υφίστατο παραβίαση δεδομένων επί εννέα χρόνια!

Οι υπάλληλοι συντήρησης έχουν αρχίσει να λαμβάνουν iPad 7ης γενιάς για να υποστηρίξουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς τους. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διάθεση μέχρι τα τέλη Ιουνίου, δεν θα χρειάζεται πλέον να έχουν δύο διαφορετικά tablet για διαφορετικά αεροσκάφη και δραστηριότητες.

Οι πιλότοι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν iPads ως ηλεκτρονικές τσάντες πτήσης, τα οποία θα συνεχίσουν να βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Πρόσφατα, προστέθηκε και μια εφαρμογή καιρού σε πραγματικό χρόνο και μια νέα εφαρμογή για τις αναταράξεις στις συσκευές.

Η νέα ηλεκτρονική τσάντα καμπίνας αεροσυνοδού και το εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών θα είναι ένα iPhone 12 και η διανομή θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2022. Οι νέες συσκευές θα έχουν ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα πληρωμής που θα επιτρέπει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των ανέπαφων.

Δείτε επίσης: Η Apple διατηρεί το προβάδισμα της στην αγορά του 5G στο Q1 του 2021

Ένας εκπρόσωπος της American Airlines είπε στο View From the Wing ότι οι συσκευές των αεροσυνοδών θα υποστηρίζουν δίκτυο 5G. Πριν από την American Airlines, η Delta έκανε την ίδια κίνηση πριν από δύο μήνες, ανακοινώνοντας ότι αναβαθμίζει όλες τις συσκευές των υπαλλήλων της σε iPhone 12 5G.