Η Lenovo ανακοίνωσε το νέο Yoga Tab 13 που κοστίζει 679 δολάρια, μια παγκόσμια έκδοση του Yoga Pad Pro που κυκλοφόρησε στην Κίνα νωρίτερα μέσα στην χρονιά. Το tablet μπορεί να λειτουργήσει ως εξωτερική οθόνη για laptop (ή Nintendo Switch ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή HDMI), χάρη στην ενσωματωμένη θύρα Micro HDMI. Και με μια προσαρτημένη βάση από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες από το πίσω μέρος της συσκευής και μπορείτε να την κρεμάσετε από έναν τοίχο.

Δείτε επίσης: ThinkPad X1 Extreme: Το flagship laptop της Lenovo (και όλα τα νέα προϊόντα)

Δείτε επίσης: Η Lenovo παρουσιάζει τρία tablets σε απίστευτα χαμηλές τιμές

Το Tab 13 ανακοινώθηκε παράλληλα με μια σειρά από άλλα Android tablet που η Lenovo αναμένει να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό μέσα στο καλοκαίρι, όπως ένα μικρότερο Yoga Tab 11, ένα Tab P11 Plus με οθόνη 2000 x 1200 και τα οικονομικά Tab M7 και Tab M8. (Αυτό το τελευταίο δεν θα πωληθεί στις ΗΠΑ.)

Το Tab 13 είναι συμβατό με το Precision Pen 2 της Lenovo, που σημαίνει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε ή να σημειώσετε ενώ στηρίζεται. Περιλαμβάνει κάμερα 8MP με μείωση θορύβου στο παρασκήνιο για βιντεοκλήσεις. Η Lenovo ισχυρίζεται ότι θα έχετε διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 12 ώρες και ότι η οθόνη 1080p μπορεί να φτάσει τη φωτεινότητα των 400 nits.

Όλα τα νέα tablet υποστηρίζουν το νέο Entertainment Space της Google, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε βίντεο, βιβλία και παιχνίδια από πολλές διαφορετικές εφαρμογές σε ένα μόνο hub.

Δείτε επίσης: Legion Phone Duel 2: Το νέο ιδιαίτερο gaming phone της Lenovo

Η Lenovo έχει λανσάρει και στο παρελθόν αξιοπρεπείς συσκευές Android που εστιάζουν στην ψυχαγωγία. Το πρόσφατο Tab P11 Pro, το οποίο περιλαμβάνει οθόνη OLED και ηχεία Dolby Atmos, αποδείχθηκε μια εξαιρετική μηχανή παρακολούθησης ταινιών στις δοκιμές μας, αν και δεν ήταν η αγαπημένη μας συσκευή παραγωγικότητας.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com