Η εταιρεία Konami έχει βρεθεί στο επίκεντρο αυτές τις μέρες, αφού πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία με την Bloober Team για να προκαλέσει εικασίες σχετικά με το Silent Hill και με αναφορές που υποδηλώνουν ότι τα revivals του Metal Gear Solid και του Castlevania θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Αλλά φυσικά, η μία σειρά στην οποία εργάζονταν ενεργά ακόμη και όταν όλα αυτά τα franchise ήταν αδρανή είναι το Pro Evolution Soccer – και φαίνεται ότι θα λάβει κάποιες σημαντικές αλλαγές.

Δείτε επίσης: MSI gaming laptops: Διαθέτουν επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς

Δείτε επίσης: Xbox Cloud Gaming: Διαθέσιμο σε συσκευές iOS μέσω Safari

Σε ένα πρόσφατο podcast VGC, ο συντάκτης Andy Robinson δήλωσε ότι με βάση αυτά που μαθαίνει, η Konami θα αλλάξει τα πράγματα στο επερχόμενο Pro Evolution Soccer 2022 – το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα αργότερα αυτό το μήνα – με κάποιους μη αναμενόμενους τρόπους. Ενώ αναμένουμε τις πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς γίνεται αυτό, ο Robinson είπε ότι το Pro Evolution Soccer 2022 πρόκειται να είναι ένα δωρεάν παιχνίδι. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη εστίαση της σειράς στα esports και την υιοθέτηση ενός μοντέλου live service, αυτό δεν μας φαίνεται ιδιαίτερα παράλογο και μοιάζει να βγάζει νόημα.

Δείτε επίσης: Google Stadia: Η υπηρεσία cloud gaming φτάνει στο Android TV

Φυσικά, αυτό δεν θα είναι το μόνο πράγμα που θα είναι διαφορετικό στο PES 2022. Η Konami επιβεβαίωσε πέρυσι ότι η σειρά θα σταματούσε να χρησιμοποιεί το εσωτερικό Fox Engine και θα αλλάξει στο Unreal Engine.

Πηγή πληροφοριών: gamingbolt.com