Ο CEO της Apple, Tim Cook, θα παραβρεθεί στο συνέδριο Sun Valley στο Sun Valley, Idaho αυτήν την εβδομάδα μαζί με πολλούς υψηλού επιπέδου επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου του CEO του Facebook Mark Zuckerberg, αναφέρει το NPR. Το ετήσιο conference που περιγράφεται ως  «summer camp για δισεκατομμυριούχους», φιλοξενείται από την ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων Allen & Company και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να διαπραγματεύονται συμφωνίες μεταξύ δραστηριοτήτων αναψυχής, όπως γκολφ και whitewater ράφτινγκ.

Δείτε επίσης: Tim Cook: Οι προτεινόμενοι κανόνες της E.E. απειλούν την ασφάλεια των iPhone

Το Variety αποκάλυψε τη λίστα των επισκεπτών για το φετινό συνέδριο. Εκτός από τους Cook και Zuckerberg, μερικοί από τους αξιοσημείωτους καλεσμένους είναι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Warren Buffett, ο CEO της Disney Bob Chapek, ο CEO της Microsoft Satya Nadella, ο πρόεδρος της ViacomCBS Shari Redstone, ο δημιουργός του “Breaking Bad” Vince Gilligan, ο CEO της Dell Michael Dell και άλλους. Ωστόσο, η έκθεση σημείωσε ότι δεν πρόκειται να παραβρεθούν όλοι όσοι βρίσκονται στην λίστα.

Αφού ακυρώθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας, το Sun Valley Conference επιστρέφει φέτος με τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας, με τους συμμετέχοντες να απαιτείται να παρουσιάσουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα τεστ PCR που αποκτήθηκε εντός 72 ωρών πριν από την άφιξη. Η έκθεση πρόσθεσε ότι πολλές παρουσιάσεις και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους.

Δείτε επίσης: Tim Cook: Η Apple δεν είναι κατά της ψηφιακής διαφήμισης, απλά ενισχύει το απόρρητο των χρηστών

Ο Tim Cook έχει παρευρεθεί πολλές φορές στο Συνέδριο της Sun Valley, συχνά μαζί με τον επικεφαλή των υπηρεσιών της Apple, Eddy Cue. Ενώ οι λεπτομέρειες τυπικά δεν δημοσιεύονται, αναφέρθηκε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής συνάντησης στο συνέδριο το 2019, ο Cook προέτρεψε τον Zuckerberg να διαγράψει όλες τις πληροφορίες χρηστών που είχε συλλέξει το Facebook από εφαρμογές τρίτων.

Δείτε επίσης: Ο Tim Cook λέει ότι «πιθανότατα» δεν θα είναι στην Apple σε 10 χρόνια

Με τόσα πολλά στελέχη μέσων μαζικής ενημέρωσης να συγκεντρώνονται σε ένα μέρος, το Sun Valley Conference πιθανότατα δίνει στον Cook την ευκαιρία να διαπραγματευτεί προσφορές για το Apple TV +. Εάν προκύψουν λεπτομέρειες από το φετινό συνέδριο, θα τις κοινοποιήσουμε.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com