Το Google Street View είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε έναν χάρτη από την οπτική γωνία ενός ατόμου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε μια διεύθυνση, να δείτε τα αξιοθέατα ή να χρησιμοποιήσετε τα ιστορικά δεδομένα του Street View για να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο.

Τρόπος προβολής παλιών εικόνων στο Google Street View

Η Google ανανεώνει τα δεδομένα του Street View κάθε λίγα χρόνια σε πολλές περιοχές και μπορείτε να δείτε παλαιότερες εικόνες Street View χρησιμοποιώντας την έκδοση των Google Maps για υπολογιστές. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη διεύθυνση maps.google.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε έναν υπολογιστή (Αυτό δεν θα λειτουργήσει σε smartphone).

Δείτε επίσης: Πώς θα κάνετε μία κριτική στην εφαρμογή Χάρτες Google

Τώρα, εμφανίστε το Street View κάνοντας κλικ και σέρνοντας το εικονίδιο Street View (που φαίνεται παρακάτω) και στη συνέχεια απελευθερώνοντάς το ενώ αιωρείται πάνω από έναν δρόμο. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε μια τοποθεσία και, στη συνέχεια, να κάνετε ξανά κλικ στη μικρογραφία του Street View που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Για να δείτε παλαιότερες εικόνες στο Street View, κοιτάξτε στην επάνω δεξιά γωνία των Google Maps

. Εάν υπάρχουν παλαιότερες εικόνες Street View, θα δείτε ένα εικονίδιο ρολογιού με ένα βέλος προς τα κάτω σε αυτό το πλαίσιο.

Δείτε επίσης: Τρόπος χρήσης των Google Fonts στο Microsoft Word

Κάντε κλικ στο βέλος για να δείτε εικόνες που έχουν ληφθεί από ομάδες του Street View στο παρελθόν. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να σύρετε το ρυθμιστικό για να μετακινηθείτε προς τα πίσω και προς τα εμπρός στο χρόνο. Μπορείτε να μετακινηθείτε και να αλλάξετε προοπτική και η προβολή θα ενημερωθεί σε πραγματικό χρόνο. Κάντε κλικ σε μια καταγεγραμμένη εικόνα για να τη δείτε σε πλήρη οθόνη.

Δείτε επίσης: Google Calendar: Θα παρακολουθήσετε το event virtually;

Για να επιστρέψετε στη σημερινή εικόνα του Street View, σύρετε το ρυθμιστικό μέχρι τα δεξιά και κάντε ξανά κλικ στην εικόνα.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com