Το νέο Battery Pack MagSafe της Apple θα αρχίσει να καταφθάνει σε πελάτες σε όλο τον κόσμο αυτή την εβδομάδα και ένα τυχερό άτομο έχει ήδη αποκτήσει ένα.

Δείτε επίσης: iPhone 13 χαρακτηριστικά: Always-On display όπως το Apple Watch;

Ο Steven Russell από το Μέμφις του Τενεσί είπε ότι κατάφερε να παραλάβει το MagSafe Battery Pack από ένα τοπικό κατάστημα της Apple το σαββατοκύριακο και έκτοτε έχει μοιραστεί φωτογραφίες στο Reddit, παρέχοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο σχεδιασμό και το πάχος του.

Ο Russell μοιράστηκε μερικές πρώτες εντυπώσεις σχετικά με τη μπαταρία, σημειώνοντας ότι έχει σχεδιαστεί με σκληρό αλλά ομαλό πλαστικό και έχει πολύ ισχυρή μαγνητική έλξη στο iPhone 12 Pro του, ακόμη και με τη θήκη MagSafe της Apple στη συσκευή. Πρόσθεσε ότι ενώ η μπαταρία είναι αρκετά παχιά, οι στρογγυλεμένες άκρες του το καθιστούν άνετο όταν κρατάει το τηλέφωνο.

Δείτε ακόμα: Xiaomi: Δεύτερη στις πωλήσεις smartphones – Παίρνει τη θέση της Apple!

Με τιμή 99 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες, το MagSafe Battery Pack συνδέεται μαγνητικά στο πίσω μέρος των iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ή iPhone 12 Pro Max, παρέχοντας επιπλέον ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Η Apple αναφέρει ότι η μπαταρία μπορεί να φορτίσει ασύρματα το iPhone έως και 5W εν κινήσει ή έως και 15W όταν η μπαταρία είναι συνδεδεμένη σε προσαρμογέα ισχύος 20W ή υψηλότερη με καλώδιο Lightning to USB-C.

Δείτε επίσης: iPhone 13: Φήμες λένε ότι θα υποστηρίζει το νέο WiFi 6E standard

Όταν συνδέσετε το MagSafe Battery Pack σε ένα iPhone 12 με iOS 14.7 ή μεταγενέστερη έκδοση, θα αρχίσει αυτόματα να φορτίζει τη συσκευή και θα εμφανίζεται μια κατάσταση φόρτισης στην οθόνη κλειδώματος. Το iOS 14.7 είναι προς το παρόν σε έκδοση beta και θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραγγείλετε το MagSafe Battery Pack από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple μόνο σε λευκό χρώμα και προς το παρόν έχει εκτιμήσεις παράδοσης για τα τέλη Ιουλίου.