Το Twitter άρχισε να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εγγραφή χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα Google λογαριασμό τους.

Δείτε επίσης: Twitter: Πολύ χαμηλό το ποσοστό χρηστών που χρησιμοποιεί 2FA

Αυτή η νέα δυνατότητα ενσωμάτωσης λογαριασμού Google κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ως A/B test στο Twitter.com (web), επιτρέποντας στους χρήστες να εγγραφούν στο Twitter χρησιμοποιώντας έναν Gοogle λογαριασμό.

Ιστορικά, το Twitter επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση email και έναν κωδικό πρόσβασης.

Για όσους έχουν εγγραφεί στις δοκιμές, θα σας προσφερθεί τώρα μια νέα επιλογή σύνδεσης με τίτλο «Sign up with Google», όπως φαίνεται παρακάτω.

Δείτε επίσης: Twitter Spaces: Θα επιτρέψει να χειρίζεστε τον ήχο της φωνής σας

Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “Sign up with Google” θα ανοίξει ένα πλαίσιο διαλόγου από το accounts.google.com, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε το Google account σας για να καταχωρήσετε έναν νέο Twitter λογαριασμό.

Η λειτουργία Google σύνδεσης είναι εντελώς προαιρετική και δεν υπάρχουν άμεσα οφέλη για την ενσωμάτωση εκτός από την ταχύτερη εγγραφή και τη δυνατότητα χρήσης του υπάρχοντος λογαριασμού σας στο Twitter.

Δείτε επίσης: Twitter: Δοκιμάζει τα Dislikes στην τελευταία του beta

Φαίνεται ότι αυτή η λειτουργία άρχισε να κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο και θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com