Η Tesla άρχισε να προωθεί ένα νέο update σήμερα και είναι μία από τις μεγαλύτερες με πολλές νέες δυνατότητες, όπως Disney+, Car Wash Mode, δυνατότητα hotspot και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Γιατί η Tesla ξαναγράφει τον κώδικα του software της;

Εδώ και χρόνια, η Tesla ηγείται της αυτοκινητοβιομηχανίας όταν πρόκειται για δυνατότητα over-the-air software update.

Όπως και στη βιομηχανία των smartphone, η αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφορεί τακτικά ενημερώσεις λογισμικού με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στο UI του αυτοκινήτου.

Συχνά, αυτές οι ενημερώσεις λογισμικού είναι αρκετά μικρές και προσθέτουν μόνο μερικές ελάχιστα αισθητές βελτιώσεις, αλλά τώρα τελευταία η Tesla προωθεί μεγαλύτερες ενημερώσεις με πολλές νέες δυνατότητες, και σήμερα κυκλοφόρησε μία από αυτές.

Δείτε επίσης: Η Tesla θέτει σε αναμονή τις νέες παραδόσεις του Model S

Σήμερα, η Tesla ξεκίνησε να προωθεί ένα νέο software update 2021.24 και περιλαμβάνει τα εξής:

Disney+

Τα οχήματα Tesla είναι εξοπλισμένα με μια εφαρμογή αυτοκινήτου που ονομάζεται Tesla Theatre, η οποία περιλαμβάνει πολλές υπηρεσίες streaming, όπως το Youtube και το Netflix, τις οποίες μπορούν να απολαύσουν οι ιδιοκτήτες της Tesla όταν σταθμεύουν τα οχήματά τους. Με αυτήν τη νέα ενημέρωση λογισμικού, η Tesla προσθέτει και το Disney+ στο Tesla Theatre.

Car Wash Mode

Στην ενημέρωση, η Tesla παρουσιάζει μια νέα λειτουργία Car Wash για να σας βοηθήσει με την εμπειρία στο πλύσιμο αυτοκινήτων:

«Η λειτουργία Car Wash κλείνει όλα τα παράθυρα, κλειδώνει τη θύρα φόρτισης και απενεργοποιεί τους υαλοκαθαριστήρες, τη λειτουργία φύλαξης, τις κλειδαριές πόρτας και τους ήχους των αισθητήρων στάθμευσης. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία πλυσίματος αυτοκινήτου, πατήστε Controls > Service > Car Wash Mode. “

Δείτε επίσης: Tesla Semi truck: Έτοιμο να βγει σε μαζική παραγωγή;

“Mirror Auto Dim”

Για οχήματα Tesla εξοπλισμένα με καθρέφτες αυτόματης σίγασης, η Tesla επιτρέπει τώρα την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας αυτόματης σίγασης.

Βελτιώσεις Dashcam

Η Tesla διαθέτει ένα ενσωματωμένο σύστημα dashcam που χρησιμοποιεί τις ενσωματωμένες κάμερες Autopilot γύρω από τα οχήματά της για την καταγραφή συμβάντων. Με αυτήν τη νέα ενημέρωση, η Tesla μπορεί τώρα να ξεκινήσει αυτόματα τις ηχογραφήσεις.

Πριν από αυτήν τη λειτουργία, οι οδηγοί έπρεπε να πατήσουν το εικονίδιο της κάμερας για να αποθηκεύσουν ένα συμβάν που μόλις συνέβη.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με Wi-Fi στη μονάδα δίσκου

Η Tesla επιτρέπει τη χρήση Wi-Fi hotspots κατά την οδήγηση:

“Για να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi όταν αλλάζετε ταχύτητες, πατήστε το Wi-Fi icon > Wi-Fi Settings > Remain Connected στο Drive. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα hotspots τους για συνδεσιμότητα.”

Γλώσσες

Τέλος, η Tesla πρόσθεσε επίσης τρεις νέες επιλογές γλώσσας σε αυτήν τη νέα ενημέρωση: την ουγγρική, τη ρουμανική και τη ρωσική.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co