Η αρχική οθόνη του Google TV παρουσιάζει προτάσεις και σας διευκολύνει να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές από εκεί που σταματήσατε. Μερικές φορές ωστόσο, η επιλογή “Συνέχεια παρακολούθησης” δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Ευτυχώς, μπορείτε να αφαιρέσετε τίτλους από αυτή την επιλογή.

Δείτε επίσης: Η Google μπλοκάρει τις εφαρμογές «sugar dating» από το Play Store

Η επιλογή “Συνέχεια παρακολούθησης”, εμφανίζει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που ξεκινήσατε να παρακολουθείτε κάποια στιγμή στις υποστηριζόμενες υπηρεσίες ροής του Google TV. Ωστόσο, μπορεί να μην σκοπεύετε να συνεχίσετε να το παρακολουθείτε ή ίσως να ξεκινήσατε να βλέπετε κάτι τυχαία και να μην θέλετε να το δείτε άλλο. Τώρα όμως, τον Ιούλιο του 2021, η Google επέτρεψε τελικά να αφαιρεθούν τα προγράμματα που θέλετε από αυτήν τη σειρά.

Δείτε ακόμα: Google σε Android apps: Παροχή των πληροφορίων απορρήτου έως τον Απρίλιο 2022

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε μπει στην κύρια καρτέλα “Για εσάς

” και μετακινηθείτε προς τα κάτω στη γραμμή “Συνέχεια παρακολούθησης”.

Επισημάνετε τον τίτλο που θέλετε να καταργήσετε και κρατήστε πατημένο το κουμπί “OK” ή “Select” στο τηλεχειριστήριό σας για μερικά δευτερόλεπτα.

Θα εμφανιστεί ένα μενού με δύο επιλογές. Επιλέξτε το “Απόκρυψη“.

Ο τίτλος θα έχει πλέον φύγει από τη σειρά “Συνέχεια παρακολούθησης”!

Δείτε επίσης: Η Τουρκία δημιουργεί πρόβλημα στη Google! Γιατί όμως;

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν ήταν δυνατή η κατάργηση τίτλων από την επιλογή «Συνέχεια παρακολούθησης». Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι πλέον που μπορείτε επιτέλους να το κάνετε. Τώρα, μπορείτε να διατηρήσετε την αρχική οθόνη του Google TV λίγο πιο τακτοποιημένη και κρατώντας μόνο τα προγράμματα που θέλετε εσείς.