Οι παίκτες του δημοφιλούς online video game Fortnite έχουν περάσει ολόκληρη την έβδομη season του παιχνιδιού αντιμετωπίζοντας μια μεγάλη εξωγήινη απειλή. Τώρα ήρθε η ώρα για τους εξωγήινους να αντιμετωπίσουν την απειλή των παικτών, αφού εισέβαλαν στο εξωγήινο mothership και απελευθέρωσαν επικίνδυνους λαμπερούς κύβους στο finale event του Fortnite Season 7 που πραγματοποιήθηκε χθες.

Δείτε επίσης: Video games εθισμός: Συμπτώματα, συνέπειες και αντιμετώπιση

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του finale event ήταν η επιστροφή ενός παλιού γνώριμου, του Kevin the Cube. Από την πρώτη του εμφάνιση το 2018 όπου δημιουργήθηκε μυστηριωδώς, μέχρι την έκρηξή του, που μετέφερε τους παίκτες σε άλλη διάσταση, ο Kevin the Cube ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που προέκυψαν στο Battle Royale παιχνίδι της Epic Games. Οι παίκτες λατρεύουν τον κύβο. Μια πιθανή επιστροφή του είχε συζητηθεί και στο παρελθόν. Οι παίκτες ήθελαν να ξέρουν που είναι ο κύβος και τι κάνει.

Δείτε επίσης: Apple: Η Epic θα επιστρέψει στο App Store μόνο αν τηρεί τους κανόνες

Fortnite: Ο Kevin the Cube επέστρεψε στο εκρηκτικό finale event της Season 7

Στο χθεσινό special finale event της season 7 του Fortnite ο Kevin the Cube επέστρεψε αλλά είχε και μερικούς φίλους μαζί.

Στις τελευταίες στιγμές της season 7 του Fortnite, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο εξωγήινο mothership που περιφερόταν στο νησί για μια τελευταία επίθεση. Ο αινιγματικός Dr. Sloan

έβαλε τους παίκτες να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να ενεργοποιήσουν εκρηκτικά. Οι παίκτες έτρεχαν σε διάφορους διαδρόμους μέσα στο mothership μέχρι που έφτασαν σε ένα μεγάλο μεγάλο, άδειο δωμάτιο. Την ώρα που ο Dr. Sloan άρχισε να ενεργοποιεί τα εκρηκτικά, ένα μεγάλος κύβος άρχισε να εμφανίζεται στο κέντρο του δωματίου.

Δείτε επίσης: Οκτάχρονος gamer του Fortnite κέρδισε 33.000 $ και ένα PC 5.000 $

Αξιοποιώντας τη δύναμη των σακιδίων, ο Dr. Sloan κατάφερε να εξαντλήσει τη δύναμη του Kevin the Cube. Ωστόσο, άφησε τους παίκτες εκεί μαζί με τον τεράστιο κύβο. Εκείνη τη στιγμή, ο Dr. Sloan ανακοινώνει κάποια άσχημα νέα. Αντί να τηλεμεταφέρει τους παίκτες στο σπίτι και να διακινδυνεύσει να ξεφύγει ο κύβος, τους αφήνει αβοήθητους στο mothership.

Στην προσπάθειά τους να δουν τι θα κάνουν, οι παίκτες του Fortnite διαπιστώνουν ότι τα σακίδια τους είχαν τη δυνατότητα να δώσουν ξανά δύναμη στον Kevin the Cube. Οι παίκτες μαζεύτηκαν κοντά στον κύβο για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να ξαναζωντανέψουν τον κύβο, ο οποίος άρχισε να λάμπει ξανά. Το δωμάτιο στο οποίο ήταν εγκλωβισμένοι οι παίκτες άρχισε να ανεβαίνει στον αέρα. Βρέθηκαν σε ένα άλλο μέρος, όπου γύρω γύρω εμφανίστηκαν και άλλοι κύβοι. Μετά έγινε έκρηξη. Το τέλος της 7ης season Chapter 2 του Fortnite βρίσκει παίκτες και κύβους να πέφτουν από το mothership. Η συνέχεια στο Fortnite Season 8!

Πηγή: Kotaku