Δωρεάν αναβάθμιση Windows 11; Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι τα Windows 11 θα είναι  διαθέσιμα στο ευρύ κοινό τις επόμενες εβδομάδες. Συγκεκριμένα, στις 5 Οκτωβρίου. Τα νέα Windows 11 θα είναι προεγκατεστημένα σε νέους υπολογιστές που θα πωληθούν μετά τις 5 Οκτωβρίου, ενώ ταυτόχρονα, η Microsoft θα προσφέρει την επιλογή ενημέρωσης των Windows 10 σε νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Η διαδικασία αναβάθμισης θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα στάδια, με τις συσκευές αυτές να πληρούν τις βασικές απαιτήσεις υλικού για να ενημερώνονται.

Δείτε Ακόμα: Best video conferencing apps 2022 – Όσα πρέπει να ξέρετε

Δωρεάν αναβάθμιση Windows 11;Πρώτα αγόρασε τα Windows 10 με 7.35€

Για να φτάσετε όμως στα Windows 11 πρέπει πρώτα να έχετε τα Windows 10. Η GoDeal24 σας δίνει μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε τα Windows 10 -τα οποία μπορούν αργότερα να αναβαθμιστούν σε Windows 11- σε μια ελκυστική προσφορά, μόνο με λίγα ευρώ.

Ως μέρος της προσφοράς της Godeal24, μπορείτε να λάβετε όχι μόνο τα Windows, αλλά και κάποιο άλλο λογισμικό της Microsoft από μόλις 7 ευρώ. Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε τα Windows 10 στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και να περιμένετε να κυκλοφορήσει το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα, ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε στα Windows 11.

Δείτε Ακόμα: 10 κορυφαίες θέσεις εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας για το 2022

– Ειδική προσφορά χωρίς χρήση εκπτωτικού κουπονιού –

– 45% OFF SALES με εκπτωτικό κωδικό: SGO45

Δείτε Ακόμα: Γιατί οι χάκερ παραβιάζουν τους servers Windows IIS;

Δωρεάν αναβάθμιση Windows 11;Πρώτα αγόρασε τα Windows 10 με 7.35€

– 60% OFF σε ακόμα περισσότερα προϊόντα με εκπτωτικό κωδικό: SGO60

– Εργαλεία για τον υπολογιστή σας-

Δείτε Ακόμα: VMware – Κρίσιμο bug στα προεπιλεγμένα installs του Server vCenter

Η διαδικασία αγοράς είναι απλή και οι μέθοδοι πολλαπλών πληρωμών είναι διαθέσιμες, φυσικά με δωρεάν αποστολή. Όλες αυτές οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παραπάνω είναι χρονικά περιορισμένες και ισχύουν μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων-οπότε αν θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, σίγουρα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ακόμα και αν έχετε ερωτήσεις, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις! Για κάθε είδους επαφή, απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: service@godeal24.com.

Σημείωση: Όλα αυτά τα κλειδιά είναι νόμιμες εκδόσεις. Η χαμηλή τιμή αυτών των κλειδιών οφείλεται στο γεγονός ότι συνήθως πωλούνται με υπολογιστή. Αυτή η πρακτική μεταπώλησης έχει νομιμοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Godeal24, μέσω του email service@godeal24.com προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.