Μήπως έχετε παρατηρήσει ότι η μπαταρία του iPhone σας διαρκεί λιγότερο το τελευταίο διάστημα; Και μήπως κατά τύχη αυτή συμπίπτει με την εγκατάσταση του iOS 15;

Δείτε επίσης: Βραζιλία: Πρόστιμο στην Apple επειδή το iPhone 13 έρχεται χωρίς φορτιστή;

Το περίεργο είναι ότι μάλλον δεν ευθύνεται η Apple γι’ αυτό.

Σύμφωνα με το Spotify, οι χρήστες ανέφεραν ότι υπάρχει σφάλμα μπαταρίας στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής, τόσο στο iOS 14.8 όσο και στο iOS 15.

Σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών, το σφάλμα που μειώνει τη μπαταρία, μπορεί να προκαλέσει μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του iPhone κατά 30 % σε μία ώρα. Αυτό είναι σίγουρα ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα.

Ένας εκπρόσωπος του Spotify δήλωσε τα εξής σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει:

Σας ευχαριστούμε για τις αναφορές σας σχετικά με την αποστράγγιση της μπαταρίας κατά την ενημέρωση από το iOS 14.8 σε .15 και στις δύο εκδόσεις υλικολογισμικού τις τελευταίες ημέρες.

Διαβιβάσαμε τα στοιχεία σας στη σχετική ομάδα και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτή τη στιγμή τα εξετάζουν. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, φροντίστε να κάνετε κλικ στο +VOTE και να εγγραφείτε στο νήμα για να ειδοποιηθείτε για τυχόν εξελίξεις.

Δείτε ακόμα: Πώς να μεταφέρετε playlists από το Apple Music στο Spotify;

Εκτός από την προσπάθεια επανεκκίνησης ή/και μια επανεγκατάσταση της εφαρμογής, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Background App Refresh

: Για να τη βρείτε μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Background App Refresh.

Ευχαριστούμε! Θα σας κρατάμε ενήμερους και θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε οποιεσδήποτε ενημερώσεις σχετικά με αυτό.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία νέα ενημέρωση:

Γεια σε όλους,

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε για τις αναφορές σας σχετικά με την εξάντληση της μπαταρίας στις πιο πρόσφατες εκδόσεις iOS.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι όλες οι νέες πληροφορίες και τα σχόλια που μοιραστήκατε διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες ομάδες και εργαζόμαστε ενεργά για το θέμα. Ενώ αυτό είναι σε εξέλιξη, συνιστούμε να διατηρείτε το Spotify ενημερωμένο για να λαμβάνετε όλες τις επιδιορθώσεις το συντομότερο δυνατό.

Δείτε επίσης: iOS 15: Η Apple κυκλοφόρησε το νέο OS – Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η απενεργοποίηση της λειτουργίας Background App Refresh δεν επιλύει το ζήτημα.