Η Samsung άρχισε επιτέλους να απαλλάσσεται από τις διαφημίσεις σε εφαρμογές μετοχών One UI. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, η εταιρεία υποσχέθηκε να αφαιρέσει διαφημίσεις από ιδιόκτητες εφαρμογές, όπως το Samsung Weather, το Samsung Pay και το Samsung Theme. Αλλά, εκείνη την εποχή, δεν είχε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το σχέδιο της. Η Samsung άρχισε τελικά να αφαιρεί διαφημίσεις από εφαρμογές μετοχών One UI, ξεκινώντας από το Samsung Health και το Samsung Pay.

Δείτε επίσης: Η Samsung θέλει να κάνει copy paste έναν ανθρώπινο εγκέφαλο

Σε μια δήλωση στα φόρουμ της Κοινότητας Samsung, ένας συντονιστής αποκάλυψε ότι η εφαρμογή Samsung Health δεν θα εμφανίζει διαφημίσεις από σήμερα. Δείτε παρακάτω τι αναφέρθηκε:

“Αυτός είναι ο Samsung Health Operating Manager. Λάβετε υπόψη ότι το banner στο επάνω μέρος της εφαρμογής Samsung Health δεν θα παρέχεται από την 1η Οκτωβρίου.”

Δείτε επίσης: Samsung: Αγοράστε το Z Fold 3 για να αγνοείτε τα πάντα γύρω σας

Μια ξεχωριστή ανάρτηση από ένα μέλος της κοινότητας αποκαλύπτει ότι η εταιρεία έχει αφαιρέσει το banner και από το Samsung Pay. Δείτε το παρακάτω σχετικό screenshot.

Είναι υπέροχο που η Samsung επιτέλους καταργεί τις διαφημίσεις από εφαρμογές μετοχών One UI. Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη τις σχετικές πληροφορίες για το πότε θα αφαιρέσει διαφημίσεις από τις υπόλοιπες εφαρμογές της, αναμένουμε να δούμε παρόμοιες ενημερώσεις για το Samsung Weather, το Samsung Theme και άλλες τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, είναι ακόμα ασαφές εάν η Samsung θα αφαιρέσει και τις διαφημίσεις που αποστέλλονται μέσω ειδοποίησης push στις συσκευές της.

Δείτε επίσης: Η Samsung κυκλοφορεί watchbands από φλούδα μήλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung έχει αφαιρέσει προς το παρόν μόνο διαφημίσεις από το Samsung Health και το Samsung Pay στην έκδοση firmware One UI της Νότιας Κορέας. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να ισχύσουν αυτές οι αλλαγές και σε άλλες περιοχές του κόσμου. Θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε μόλις συμβεί αυτό.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com