Tim Cook: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Steve Jobs, δέκα χρόνια μετά το θάνατό του

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους υπαλλήλους του σχετικά με τον Steve Jobs, δέκα χρόνια μετά το θάνατό του. Το μήνυμα είδε ο Mark Gurman από το Bloomberg. Ο Jobs πέθανε στις 5 Οκτωβρίου 2011, σε ηλικία 56 ετών μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης: Tim Cook: Ποιο προϊόν θέλει να ολοκληρώσει πριν αποσυρθεί από CEO της Apple;

Στο συγκινητικό του μήνυμα, ο Tim Cook είπε ότι ο Steve Jobs ήταν σύζυγος, πατέρας, φίλος και οραματιστής που άφησε πίσω του μια εξαιρετική κληρονομιά, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην τον σκέφτεται.

Δείτε επίσης: Apple Watch Series 7: Διέρρευσαν εικόνες στο Facebook

Tim Cook: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Steve Jobs, δέκα χρόνια μετά το θάνατό του

Το χθεσινό μήνυμα του Tim Cook για τον Steve Jobs λέει τα εξής:

Ομάδα,

Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατο του Steve. Είναι μια στιγμή για να γιορτάσουμε τη ζωή του και να σκεφτούμε την εξαιρετική κληρονομιά που άφησε πίσω του.

Ο Steve πίστευε ότι «οι άνθρωποι με πάθος μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο». Αυτή είναι η φιλοσοφία που τον ενέπνευσε να δημιουργήσει την Apple. Και ζει μέσα μας σήμερα.

Ο Steve ήταν πολλά πράγματα: έξυπνος, αστείος και σοφός, σύζυγος, πατέρας, φίλος και, φυσικά, οραματιστής. Μας προκαλούσε να δούμε τον κόσμο όχι για αυτό που ήταν, αλλά για αυτό που θα μπορούσε να είναι. Και βοήθησε τόσους πολλούς ανθρώπους, και εμένα μαζί, ώστε να δούμε τις ίδιες δυνατότητες στον εαυτό μας. Δεν περνάει μέρα που να μην τον σκέφτομαι.

Φέτος, όπως και κάθε άλλη χρονιά, βλέπουμε τον βαθύ αντίκτυπο που έχουν τα προϊόντα μας στον κόσμο. Αισθάνομαι τόσο τυχερός που περνάμε τις μέρες μας δημιουργώντας ​​καινοτόμα εργαλεία που συνδέουν τους ανθρώπους, τους εμπνέουν να σκέφτονται διαφορετικά και τους δίνουμε δύναμη να κάνουν αυτό που θέλουν. Είναι ένα από τα πολλά δώρα που έκανε ο Steve σε όλους μας.

Μακάρι ο Steve να ήταν εδώ για να δει τον τρόπο που ζει το πνεύμα του σε όλες τις καταπληκτικές δουλειές σας. Αλλά πάνω απ’ όλα, θα ήθελα να μπορούσε να δει τι θα κάνετε στη συνέχεια. Ο Steve είπε κάποτε ότι τα καλύτερα επιτεύγματά του ήταν αυτά που δεν είχαν έρθει ακόμα. Περνούσε κάθε μέρα σκεπτόμενος ένα μέλλον που κανείς άλλος δεν μπορούσε να δει και εργαζόταν ασταμάτητα για να ζωντανέψει το όραμά του.

Ο Steve Jobs ήταν μια μοναδική φιγούρα, αλλά μας έμαθε πώς να ανεβαίνουμε. Μου λείπει και θα τον αγαπώ πάντα.

Tim

Δείτε επίσης: Gaming: H Apple έχει περισσότερα κέρδη από τις Nintendo, Microsoft, Activision και Sony

Πέρα από τον Tim Cook και η Apple θέλησε να τιμήσει τον Steve Jobs με ένα αφιέρωμα στο site της.

Πηγή: MacRumors