Φαίνεται ότι η Behavior Interactive, η ομάδα που είναι πιο γνωστή για το παιχνίδι Dead by Daylight του 2016, εργάζεται σε μια νέα αποκλειστική κονσόλα βιντεοπαιχνιδιού Xbox που πιθανότατα θα έρθει τόσο στο Xbox One όσο και στο Xbox Series X|S. Η διαρροή έρχεται μέσω ενός προφίλ στο LinkedIn που ανήκει σε έναν σχεδιαστή της Behavior Interactive, το οποίο αναφέρει ένα “απροειδοποίητο έργο” που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Αύγουστο του 2019 για PC και Xbox One. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στα Xbox Series S και Xbox Series X, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αν το παιχνίδι έρχεται ακόμα, θα είναι μια γενική κυκλοφορία. Δυστυχώς, το προφίλ του LinkedIn δεν αποκαλύπτει πολλά άλλα πράγματα εκτός από το ότι είναι ένα παιχνίδι “AAA”.

Δείτε επίσης: FarmVille 3: Έρχεται το Νοέμβριο σε iPhone, iPad, Mac, Android

Δείτε επίσης: Epic Games: Απαιτεί τις Epic Online Services – Πώς να τις εγκαταστήσετε

Στο Twitter, όπου η ανακάλυψη κοινοποιήθηκε από τον Faizan Shaikh, ο Xbox Insider Nick Backer επιβεβαίωσε ότι δεν έχει ακούσει τίποτα για το παιχνίδι, το οποίο φυσικά υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να είχε γίνει scrapped, αλλά είναι επίσης πιθανό να βρίσκεται κάτω το ραντάρ των Insiders και leakers Xbox.

Φυσικά, είναι επίσης πιθανό η λίστα να έχει ελαττωματικές, ελλιπείς ή ξεπερασμένες πληροφορίες. Με άλλα λόγια, διαβάστε το άρθρο με κάθε επιφύλαξη. Τη στιγμή της δημοσίευσης, κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη δεν έχει σχολιάσει τίποτα από όλα αυτά. Εάν αλλάξει αυτό, να είστε βέβαιοι ότι θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Δείτε επίσης: Netflix: Απέκτησε το πρώτο της game studio, Night School Studio!

Με το Dead by Daylight, η ομάδα Behavior Interactive έγινε ευρέως γνωστή, αλλά από τότε έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προϊόντα. Με άλλα λόγια, ακόμη και αν το Xbox και η ομάδα Behavior Interactive δουλεύουν σε αποκλειστική κονσόλα βιντεοπαιχνιδιού, μπορεί να μην καταλήξει να είναι η πιο σημαντική δημιουργία/συνεργασία της εταιρείας.

Πηγή πληροφοριών: comicbook.com