Το πρώτο σχόλιο του Elon Musk για το Tesla Cyberquad, από τότε που παρουσίασε το ηλεκτρικό ATV μαζί με το Cybertruck το 2019, μόλις ανακοινώθηκε.

Δείτε επίσης: Ετοιμαζόσουν να αγοράσεις Tesla Cybertruck; Περίμενε μέχρι το 2022

Ο CEO των Tesla και SpaceX, είπε ότι θα είναι το ασφαλέστερο ATV στον κόσμο.

Όταν η Tesla αποκάλυψε το Cybertruck το 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλός της Elon Musk παρουσίασε ένα ακόμα όχημα, το Tesla Cyberquad, ένα ηλεκτρικό ATV. Εκείνη την εποχή, δεν ήταν σαφές εάν η Tesla σχεδίαζε να διαθέσει το ηλεκτρικό ATV, αλλά ο Musk αργότερα επιβεβαίωσε ότι θα ήταν μια επιλογή για τους αγοραστές του Cybertruck.

Έκτοτε δεν είχε γίνει κάποια περεταίρω αναφορά για το Cyberquad από την Tesla, εκτός από μερικές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις. Η Hot Wheels συνεργάστηκε επίσης με την Tesla για να φτιάξει μια έκδοση παιχνιδιού του οχήματος, αλλά μόνο αυτό είχε ακουστεί μέχρι την περασμένη εβδομάδα, όταν η Tesla υπέβαλε αίτηση για νέο εμπορικό σήμα του «Cyberquad».

Τώρα, στην τελευταία συνεδρίαση των μετόχων της Tesla, ο Elon Musk έκανε τα πρώτα σχόλια για το ηλεκτρικό ATV εδώ και χρόνια.

Δείτε ακόμα: Tesla: Μεταφέρει την έδρα της στο Austin του Texas

Ερωτήθηκε αν η Tesla σχεδίαζε να κατασκευάσει το Cyberquad στο Gigafactory Texas και ο CEO απάντησε, ότι είναι πολύ πιθανό και ότι σκοπεύει να είναι ένα από τα πιο ασφαλή ATV στον κόσμο.

Ο Musk πρόσθεσε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς σχεδιάζει να το πραγματοποιήσει η Tesla:

«Θα έχει πολύ χαμηλό κέντρο βάρους επειδή η μπαταρία πρόκειται να μειωθεί. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα με την ανάρτηση για να είναι πραγματικά δύσκολο να κυλήσει αυτό το πράγμα. Όταν κυλάει ένα ATV τότε είναι που συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Θα είναι το ATV που δεν θα κυλάει».

Ωστόσο δε φαίνεται ότι η Tesla βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο σχεδιασμού για το Cyberquad.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Πάνω από 1 εκατομμύριο οι προπαραγγελίες!

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το αρχικό πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση Cybertruck ήταν ένα Yamaha Raptor ATV που μετατράπηκε σε ηλεκτρικό με κινητήρα Zero Motorcycle.

Η Tesla σίγουρα έχει λίγο χρόνο για να το πραγματοποιήσει, καθώς Musk συνέδεσε ξανά το Cyberquad με το Cybertruck, το οποίο θα καθυστερήσει μέχρι τα τέλη του 2022.