Το πρόσφατο update στο Samsung Health έχει αφαιρέσει μια σημαντική δυνατότητα από την εφαρμογή: το γράφημα συνεχούς καρδιακού ρυθμού. Εάν χρησιμοποιούσατε τη λειτουργία στο ρολόι Galaxy, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να την πάρετε πίσω.

Δείτε επίσης: Samsung: Αγοράστε το Z Fold 3 για να αγνοείτε τα πάντα γύρω σας

Δείτε επίσης: Η Samsung θέλει να κάνει copy paste έναν ανθρώπινο εγκέφαλο

Όπως εντοπίστηκε από τον χρήστη του Reddit TomaszPNote20U (μέσω PiunikaWeb) και πολλούς άλλους, η εφαρμογή Samsung Health δεν εμφανίζει πλέον ένα γράφημα συνεχούς καρδιακού ρυθμού μετά την τελευταία ενημέρωση. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία παρακολούθησης καρδιακών παλμών και την έχετε ρυθμίσει να λαμβάνει μια μέτρηση σε ένα συγκεκριμένο διάστημα, δεν θα μπορείτε να δείτε δεδομένα για κάθε ανάγνωση. Αντ ‘αυτού, η εφαρμογή εμφανίζει τώρα time bars για τον μέσο, ​​ελάχιστο και μέγιστο καρδιακό ρυθμό. Ωστόσο, όπως τόνισε η /u/Tamsin-Amy, το συνεχές γράφημα εξακολουθεί να εμφανίζεται κατά την εγγραφή των προπονήσεων.

Δεν είναι σαφές γιατί η Samsung αποφάσισε να αφαιρέσει το γράφημα. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, δείτε πώς ήταν:

Αυτή η αλλαγή έρχεται ως μέρος της έκδοσης 6.19.1.001 της εφαρμογής Samsung Health. Εάν εκτελείτε μια προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής, πιθανότατα θα είστε εντάξει και σας συνιστούμε να μην εγκαταστήσετε τη νέα ενημέρωση εάν δεν θέλετε να χάσετε το γράφημα συνεχούς καρδιακού ρυθμού.

Δείτε επίσης: Η Samsung αφαιρεί τις διαφημίσεις από τα Samsung Pay & Samsung Health

Ένα στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών της Samsung επιβεβαίωσε ότι η αφαίρεση του γραφήματος προοριζόταν να γίνει, αν και δεν έδωσαν κάποιες λεπτομερείες σχετικά με το σκεπτικό γι ‘αυτό.

Ευτυχώς, είναι δυνατό να επιστρέψετε το γράφημα συνεχούς καρδιακού ρυθμού. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να καταργήσετε την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής Samsung Health από το τηλέφωνό σας και να πραγματοποιήσετε παράπλευρη φόρτωση μιας προηγούμενης έκδοσης. Μπορείτε να πάρετε το APK από το APKMirror.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com