Το Halloween πλησιάζει και το Keysfan.com έχει ετοιμάσει ασυναγώνιστες προσφορές για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν σε Windows 11 αλλά δεν πληρούν τις προδιαγραφές για μια αυτόματη αναβάθμιση. Τι εννοούμε; Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο και θα καταλάβετε. Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 11 ως δωρεάν αναβάθμιση για άτομα που χρησιμοποιούν Windows 10. Η εταιρεία θα ειδοποιεί τους χρήστες όταν είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις των Windows. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση χειροκίνητα κάνοντας κλικ στο “Start”> “Settings”> “Update and Security”> “Windows Update” στην κάτω αριστερή γωνία της επιφάνειας εργασίας για να ελέγξετε εάν το αρχείο αναβάθμισης είναι έτοιμο. Η Microsoft θα καθορίσει την προτεραιότητα της ενημέρωσης στα Windows 11 με βάση παράγοντες όπως οι προδιαγραφές υλικού υπολογιστή, οι μετρήσεις αξιοπιστίας και η ηλικία της συσκευής. Εάν οι προδιαγραφές υλικού του υπολογιστή σας δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 11 ή θέλετε να δοκιμάσετε τα Windows 11 αμέσως, εδώ είναι μια καλή ευκαιρία να τα αποκτήσετε φθηνά αυτήν τη στιγμή.

Δείτε Ακόμα: Πως να κρυπτογραφήσω Microsoft Office files, zip, USB και σκληρούς δίσκους

Τι μπορείτε όμως να κάνετε αν δεν έχετε Windows 10; Λοιπόν, υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να αποκτήσετε τα νέα Windows 11. Ο πρώτος τρόπος είναι να αγοράσετε μια νέα έκδοση των Windows 11 και ο δεύτερος να λάβετε τα Windows 10 που σας επιτρέπουν να αναβαθμίσετε το σύστημά σας σε νεότερη έκδοση. Ειδικά για όσους χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των Windows και θέλουν να ενημερώσουν τη συσκευή τους, το e-shop Keysfan.com σας έχει την λύση καθώς προσφέρει κλειδιά άδειας χρήσης για λογισμικό από τη Microsoft σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Η τιμή του πιο πρόσφατου Windows 11 key στο Keysfan.com είναι μόνο 17,28 EUR. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αγοράσετε ένα φθηνότερο Windows 10 για 7,4 EUR πρώτα στο Keysfan.com και να περιμένετε τη δωρεάν ειδοποίηση αναβάθμισης.

Δείτε Ακόμα: AirPods 3 vs AirPods Pro – Ποιες είναι οι διαφορές τους

Windows 10 στα 7,4 € και Windows 11 δωρεάν αναβάθμιση για τις ημέρες του Halloween

– ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε Windows 11 και περισσότερα προϊόντα Windows με κωδικό κουπονιού: SKF50

Δείτε Ακόμα: Microsoft 365 – Λαμβάνει υποστήριξη για προσαρμοσμένες διαμορφώσεις ARC

– ΕΚΠΤΩΣΗ 60% σε προϊόντα Office με κωδικό κουπονιού: SKF60

Windows 10 στα 7,4 € και Windows 11 δωρεάν αναβάθμιση

– ΕΚΠΤΩΣΗ 60% σε προϊόντα Office +Windows Bundle με κωδικό κουπονιού: SKF60

Λοιπόν, τι περιμένεις; Οι παραπάνω προσφορές δεν θα διαρκέσουν πολύ, λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση, οπότε αν θέλετε να έχετε έναν καλύτερο υπολογιστή με καλύτερο λειτουργικό σύστημα και Microsoft suite, τότε είναι η ώρα να αναβαθμίσετε. Κάντε την αγορά σας σήμερα και διεκδικήστε τις εκπτώσεις σας έως και 60% σε MS OFFICE και Windows 10.

Δείτε Ακόμα: Squid Game app με χιλιάδες λήψεις μόλυνε συσκευές με το Joker malware

Όσα πρέπει να γνωρίζεται για το Keysfan platform

Η Keysfan είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαδικτυακούς πωλητές ψηφιακών κλειδιών για διαφορετικά λογισμικά και παιχνίδια. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα και απολαμβάνουν τις εξαιρετικά εκπτωτικές τιμές πώλησης και τα γνήσια κλειδιά προϊόντων μας. Προσθέτοντας σε όσα προείπαμε και την υποστήριξη πελατών της πλατφόρμας, δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε καλύτερη προσφορά για να αγοράσετε ένα ψηφιακό κλειδί για οποιοδήποτε λογισμικό οπουδήποτε αλλού στον κόσμο ή στο Διαδίκτυο.

Απλή διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας με ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές

Η παραγγελία στο Keysfan είναι πολύ εύκολη και απλή. Απλώς επιλέξτε το κλειδί άδειας χρήσης, πραγματοποιήστε την αγορά και εντός 24 ωρών, θα λάβετε το κλειδί άδειας χρήσης που αγοράσατε στο email σας, το οποίο είναι εγγυημένο ότι λειτουργεί. Το Keysfan είναι ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, οπότε κάντε την αγορά σας σήμερα.

Δείτε Ακόμα: Apple – Αρνήθηκε να επισκευάσει iPhone που κατέστρεψε η ίδια;

Χρειάζεστε βοήθεια;

Το Keysfan.com σάς προσφέρει ασφαλή και οικονομικό τρόπο απόκτησης γνήσιου λογισμικού και αναβάθμισης του υπολογιστή σας που έχουν κολλήσει σε παλαιότερες, καταργημένες εκδόσεις των Windows. Σε περίπτωση που έχετε απορίες, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα σας παρέχει γρήγορη και εκτεταμένη υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: support@Keysfan.com

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Keysfan.com, μέσω του email support@Keysfan.com προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.