Το Disney Plus κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019 στις 12 Νοεμβρίου, μια ημέρα που η Disney αναφέρει ως Disney Plus Day. Φέτος, για την Disney Plus Day, ο γίγαντας της ψυχαγωγίας κάνει μια ειδική προσφορά για νέους συνδρομητές. Για τον πρώτο μήνα της συνδρομής τους, η χρέωση πέφτει από 8$ σε 2$.

Δείτε επίσης: Η Disney αναβάλει την πρεμιέρα όλων των ταινιών της Marvel

Δείτε επίσης: Άνδρας κλέβει iPad, μπαίνει στην Disney αλλά δεν πρόλαβε να χάρει

Εκτός από την έκπτωση 6$ για την πλατφόρμα streaming της, η Disney προσφέρει και άλλα ειδικά προνόμια και προσφορές. Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε έκπτωση πέντε τοις εκατό σε προϊόντα Disney Plus στο WizKids και 10 τοις εκατό σε αυτά της Funko, εάν χρησιμοποιείτε τον κωδικό DISNEYPLUSDAY.

Επιπλέον, πάνω από 200 AMC movie theaters θα έχουν ταινίες-έκπληξη της Disney που παίζονται μόνο με 5$ (εισιτήριο) μεταξύ 12 και 14 Νοεμβρίου. Επιπλέον, θα λάβετε μια αφίσα της Disney Plus και μερικές ειδικές παραχωρήσεις.

Σε μια διαφορετική προσέγγιση, φαίνεται ότι ο οίκος Mickey συμβαδίζει με τις νέες τάσεις του ψηφιακού κόσμου. Η Disney προφανώς θα κυκλοφορήσει NFTs με τη μορφή χρυσών αγαλμάτων μερικών από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της.

Δείτε επίσης:

Το “Hocus Pocus 2” θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Disney+ το 2022

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Disney Plus Day είναι μια καλή μέρα για να επισκεφτείτε ένα από τα φημισμένα θεματικά πάρκα της Disney, όπως το Disney World ή η Disneyland. Οι επισκέπτες με συνδρομή μπορούν να εισέλθουν στα πάρκα 30 λεπτά νωρίτερα από το συνηθισμένο. Επίσης, θα υπάρχουν και νέα εμπορεύματα από τα Star Wars, Marvel και Pixar, οπότε οι γονείς ας ετοιμάσουν τα πορτοφόλια τους. Επιπλέον, ορισμένα ηλεκτρονικά βιβλία θα έχουν έκπτωση έως και 1$ το τεμάχιο μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.

Όσο για την ειδική προσφορά των 2 $ για τον πρώτο μήνα του Disney Plus, θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου, οπότε φροντίστε να την προλάβετε. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείτε αν θα θέλατε τις εκπομπές που έχει να προσφέρει η Disney. Απλώς να θυμάστε ότι μετά τον πρώτο μήνα η τιμή της μηνιαίας χρέωσης θα πάει ξανά στα 8$.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com